سلام عزیزم
ما صبر کردیم تا مشخص بشه اون نفر کیه به خواهرم پیام داده و امروز خواهرم تو حیاط لباس پهن میکرده دیده یه ماشین در حیاطشون آروم حرکت میکنه و در حیاط خواهرم یه جوریه که داخل مشخصه
بعد خواهرم دیده آقاهه از تو ماشین تو حیاط و هی نگاه میکنه و با چشمای خودش دیدههمون پسره بوده که دیروز بهش پیام داده
یعنی ما اشتباه نکردیم و خود کثیفش بوده چون دیروز ساعت8:30گفته بود میرم سر کار و دقیق همون ساعت میرفته سر کار
و اینکه من قضیه رو به داداشم گفتم ..از اونجایی که این پسره کثیف با داداشم پوسته .قرار شد داداشم بهش بگه
شهری داداشم بهش گفت یکی از طرف تو به خواهرم پیام داده و و منو بابام گفتیم کار تو نیست چون تورو میشناسم (این حرفارو گفتیم که الکی آبروریزی درست نکنه وچون میدونیم کار خودشه گفتیم که دیگه به طرف خواهرم نگاهم نکنه)و تو پسر چشم پاکی هستی ..و بدون به شوهر خواهرم نگفتم اگر بگم دعوای بدی درست میشه حالا ببین کی باهات دشمنی داشته که میخواسته بین ما و شما دعوا درست کنه
اونم سریع پیام داد داداش خودت میگی من رفیقتم بدون خواهرت ناموس خودمه من این کارو نمیکنم (درصورتی که کار خود بی ناموسشه 😐)و حتما کسی باهام دشمنی داشته و شب بیا فلان جا برات میگم جریان چیه و پشت این کار یه جریانی هست
حالا قراره داداشم شب بره پیشش ببینه چه توجیهی داره
در هر صورت دیگه ترسیدچون فکر میکرد خواهرم از ترس به کسی چیزی نگه
دیگه امروز که رفته در خونه خواهرم فهمیدیم پرواز از این حرفاس