2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22797 بازدید | 4218 پست
من چندین ساله ک میشینم منتها از استرس افسر و استرس تصادف و شلوغی شهرمون میترسم

خب دستت شکسته به فرمون راحتی که 

من بار اول که نشستم برا یاد گرفتن ازبس شوهرم استرس داد بهم میخاستم گریه کنم 

پام از کمر به پایین قفل کرد 

پیاده شدم و دیگه تا دو سه سال پیش اصلا نگفتم 

ولی چند سال پیش باز به اصرار شوهرم نشستم الان بلدم و کنترل میکنم ماشینو قشنگ تو جاده ولی نرفتم دنبال مدارکش 

هرچند لازمه ادم هرچیری بلد باشه

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر کار دارم بدنم نمیکشه... بقول ما ترکا .. اوله اوله ایشلییرَم یعنی با حالت مرگ دارم کار میکنم.. ...

هی دختر جان الان از خودت کار میکشی بعد ده پونزده سال منو یاد میکنی 

میگی مهسا یادش بخیر یه چیزی میدونست میگفت 

بابا ول کن کارا خونه. تمومی نداره .مهم سلامتی خودته بزار بهتر شی بعد 

حالا دو روز یکم نامرتب باشه دوربرت یا غذای ساده تری بخورن والا 

انقدر کار دارم بدنم نمیکشه... بقول ما ترکا .. اوله اوله ایشلییرَم یعنی با حالت مرگ دارم کار میکنم.. ...

دختر به فکر خودت باش کار خونه همیشه هست،یکی دوروز استراحت کن بزار بدنت اروم بشه بعدش پامیشی کاراتو میکنی دیگ

از پارک دوبل هم میترسم😂

اره منم فکرم اونجاس میگم موقع امتحان سرهنگ بگه پارک دوبل بزن چیکار میخام بکنم😂

البته من ماشین بازی ک میکنم تو اون مسلطم میدونم چجوری باید زد،ولی میترسم تو واقعیت😂

هی دختر جان الان از خودت کار میکشی بعد ده پونزده سال منو یاد میکنی  میگی مهسا یادش بخیر یه چیز ...

اخه یچی بگم باور نمیکنی بچه های من انقدر بد خونه رو منفجر میکنن نمیتونی راه بری ... دیدن خونه تو این وضع هم رو اعصاب ادم تاثیر داده... بعد اگ ی مادرشوهر بیشعور داشته باشی ک یهو بیاد خونت بگهه واااااای چهههههه وضعشهههه با حالت چندش بهت نگاه کنه(درصورتی ک خودش کثافت کاری زیاد داره) بره همه جا بگه این دختره کثیفه همش پای گوشی پسرم بدبخت شده و فلان... آخه خاهر درد من یکی دوتا نیست ک😔

اره منم فکرم اونجاس میگم موقع امتحان سرهنگ بگه پارک دوبل بزن چیکار میخام بکنم😂 البته من ماشین بازی ...

باید ب افسره بگم داداش قول میدم اصن پارک دوبل نکنم انقدر بگردم تا یجا پارک معمولی کنم😂😂😂

دختر به فکر خودت باش کار خونه همیشه هست،یکی دوروز استراحت کن بزار بدنت اروم بشه بعدش پامیشی کاراتو م ...

میدونم چی میگید ولی باور کنید برای راه رفتن خونه لازمه ک کف خونه پاکسازی بشه اونم با اینهمه اسباب بازی نمیشه..من اگ یروز کار نکنم خونه تو وسایل گم میشه

اخه یچی بگم باور نمیکنی بچه های من انقدر بد خونه رو منفجر میکنن نمیتونی راه بری ... دیدن خونه تو این ...

وقتی زنگ میزنه که بپرسه خونه ایی یا جواب نده مث من یا بگو نیستم 😂😂😂حالا دختر خودشون باشه که همچی با هجز ولابه میگن طفلک دخترم اسیر شده و همش خسته اس وکسی درک نداره وفلان 

من به این درجه از عرفان رسیدم که اهمیت ندم 

اوایل انقدر حساس بودم فکرشو بکن همسرم زنگ میزد میگفت مهسا اگه خودکشون راه نمیندازی و باز خونه تکونی نداری من مثلا فلان دوستم رو دعوت کنم یا خواهرم و داداشم بیان 

ازبس درحال سابیدن و تمیز کردن بودم 

یه ماه رفتم مسافرت کل خونه رو ملافه کشیدم مبلا و گنجه و تی وی و.....بازبعد برگشتم دیدم نمیشه یبار دیگه اساسی تمیز کردم 

الان میگم عقل نداشتم مثلا مدال زدن به سینه ام .بزار بجای خوشحال شدن و تعریف چندششون بشه خودم که میدونم کثیف و شلخته نیستم تازه میری خ.نه خودشون نه بچه ای نه بریز بپاشی همیشه نامرتبه و بو میاد والا