2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22797 بازدید | 4218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمایی که با شوهرشون مشکل دارن همین الان به صورت فوری کد ملی شوهرتون با مشخصاتش برای ۳۰۰۰۲۱۲ ...

🤣🤣🤣ایرانیا رفتن اول دنبال خوشگلاش هستن برا صیغه افزایش بچه مسلمان

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

منکه گفتم اینسری شوخی نداره حدود بیست روز دوره داره  وای مردم رو هلاک کردن بخدا با این مریضیا& ...

من بدون پنی سیلین خوب میشدم زود ... حالا ۴ تا پنی سیلین زدم سرم و امپول زدم زهرمار اصلا از بدنم خارج نمیشه بشدت گلوم میسوزه و ابریزش بینی و خلط داره خفه ام میکنه

من بدون پنی سیلین خوب میشدم زود ... حالا ۴ تا پنی سیلین زدم سرم و امپول زدم زهرمار اصلا از بدنم خارج ...

اره گلو دردناک میشه و حالت زخم 

پسر منم گرفت طفلک هم مدرسه میرفت هم کمک منه تو خونه با اون حالش 

البته الان بهتره شکر خدا 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

@eze   کوثر جانم ممنونم از محبت و مهربونیت عزیزدلم 🥺 حال خودتو دختر و پسر گلت خوبه عزیزم ؟ س ...

سلااام عزیزدلم،شما چطورید؟

والا درگیر دانشگام،ولی خیلی به یادتونم😍

میشه به یه صلوات مهمونم کنید🥲💚
اره به من میگه بین هزار افغانی تنها برو  خیلی خیلی رومخه  

اوهوم خوبه ک حداقل منطقی برخورد میکنه،من به شوهرم از ترس اینکه بره دعوا بندازه نمیتونم هیچی بگم

اره بخدا خیلی کلافم کرد اونجا،هرجا هم میرفتم میومد اونجا مینشست،

من ۷ صبح رفتم سنگک بخرم‌تو صف ی پسره زل زده بود ب من...اول صبحی خاب نما شده بود😂

🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی بده ادمو کلافه میکنن

من اونروز هم شبو نخوابیده بودم

استرسم داشتم

اینم از اینور تو مخی میرفت

ینی از سردرد داشتم میمردم چشمام داشت میترکید 

بد نیستم عشق جانم...هنوز نیاز ب استراحت دارم. رفتیم یسر طبیعت خانوادگی کلی رانندگی کردم برای خودم ت ...

اره استراحت کن طول می‌کشه از جون ادم دربیاد

عه خوبه ک‌تونستی برونی

من اصلا تا حالا پشت رول ننشستم نمیدونم چجوریه🤣🤣

**دلی جان کجایی؟ حالت چطوره بهتری؟💝 **آرزو تو کجایی اینهمه غیبت ازت بعید بود؟😂 **مهسا تو ...

من هیچ دیروز صبح پری شدم درد داشتم قرص خوردم یکم دراز کشیدم،بعدشم رفتم خونه ی بابام اینا بعدازظهر اونجا بودم مهمون میومد تااااشب درگیر بودم دیگ وقت نشد