2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22797 بازدید | 4218 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@banobaran22  

وای باران ما امشب که رفتیم پیش عروس.. پسر عمه شوهرم وقتی سوم راهنمایی بودم خیلی منو می خواست اومد خواستگاری بابام جوابش منفی بود من اون زمان اصلا اصلا به ازدواج فکر نمی‌کردم 

حالا امشب اونم بود میشه دایی عروس 

هر موقع من با خانما حرف میزدم احساس میکردم نگاه یکی روم سنگینی می‌کنه دقیق به من خیره میشد هااا 

چند بار این اتفاق افتاد حالم بد شد چون چشم تو چشم شدیم یه بار پسرم از در خونه می‌رفت بیرون بغلش کردم دیدم صورتشو برگردونده منو نگاه می‌کنه 😑😑چندشم شد من چادرمو محکم گرفتم یه جور ی نشستم منو نبینه پشت ستون ولی دیدم باز سهوا جابه جا شده ولی  قفلی زده روم 

...هیچی وقتی اومدیم خونه به شوهرم گفتم از خنده غش کرده 😐😐میگم به چی میخندی میگه به کار عباس آقا و تعریفای تو 😕😕عین خیالشم نیس لااقل غیرتی بشه 😮‍💨

@banobaran22     وای باران ما امشب که رفتیم پیش عروس.. پسر عمه شوهرم وقتی سوم راهنمایی ب ...

خوشم اومد از کار شوهرت 😂😂

مامان منم جلو بابام تعریف میکنه که نمیدونم پسر خالم خواستگارم بوده بعد اینجوری گفته اونو جواب دادم یا مثلا فلانی خواسته مزاحم بشه این شده اون شده بابامم هیچی نمیگه کلا کم حرفه😂😂🤦🏻‍♀️

@141451     کجایی دختر یه خبر از خودت بده

سلام عزیزم حالتون خوبه ؟ ببخشید کوثر جان و دوستای  مهربونم سرم شلوغه نمیرسم بیام تاپیک اصن چون مهمون داریم وقت نمیکنم شرمندتونم عزیزان 

اینجا زود میان ..شب قبلش هم ساعت نزدیک ۱۰رفتن  حالا در شرایط عادی خواهرم اینا خیلی می مونن مثل ...

خیلی خوبه ی عروسی در راه باشه من چندساله عروسی نرفتم فامیلای خودم ک خبری نیست فانیلای همسرمم ک دعوت کردن ۳ جا جشن نزاشتن ما بریم😔

شاید مراعات شوهر خودشو کرده 😂😂 بچه ها تا الان فقط فقط آشپزخونه رو تمیز میکردم کمرم درد گرفته😭 پ ...

کوثر ابجیای من میان خونه ام میترکه هااااا ۵ تا بچه کوجیک خودت تصور کن ۳ تا خاهرزاده بزرگم هم با اونا بازی میکنن😂

بعد خاهرای من ب خونه داری عادت ندارن چون از سن جوانی بیردن کار کردن صبح تا شب.هیچکدوم کمک نمیکنن یعنی خودمم نمیزارما باید خیالم راحت شه ک همه چیز رو با نظم بزارم سرجای خودش..‌زنداداشمم رو هم میگم بشین کار داشتم صدات میزنم😂...درنتیجه ۰ تا۱۰۰ بپای خودمه..

بفکر ی ماشین ظرفشویی هستم انشالله خونم بزرگتر بشه.

@مهسان_اندیشه     @delvin7575     @پاترریکک     @banobaran22 ...

دختر من بااین مریضی ک افتاد ب جونم واقعا چ فکری ب ذهنت رسیده؟؟؟؟؟؟😂😂😂خدانکشتت خودت تا نصفه شب برای چی بیدار بودی؟😂نظافتو بهانه نکنا😂

الانم بینیم گرفته سرم سنگینه ویروس ب این سیریشی ندیده بودم ولم نمیکنه..

دیشب لرز داشتم شوهرم‌گف من حواسم ب بچه ها هست تو برو اتاق پیش شوفاژ بخاب..

سر و صدای بچه ها ادمو دیوانه میکنه