2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22797 بازدید | 4218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس راحتی خواهر برادر که مهمون نیستن ازخودتن 😂😂 من اویل ازدواجم هر پنج تا انگشتم رو میبردیم اصل ...

اره خداروشکر تموم شد کارام 

بعد شوهراشونم از اقوامن باهاشون راحتم 

بچه ها امروز رفتیم خونه دوست شوهرم 

یهویی دیدم صدای گریه میاد از ته کوچشون 

خانمه می‌گفت پسر همسایه بغلی خودشو دار زده 

نمی‌دونم چیشد آخرش ولی وحشتناک بود حال پدرو مادرش 

چون میگفتن از ساعت۹صبح ازش خبری نداریم ..

سلام سلام بچه ها خوبین 

خداروشکر امشبم به سلامتی تموم شد ولی اگر خونمو ببینید تعجب می‌کنید ترکیده‌هااااا بدجوررر 

بعد مهمونی با یکی از خواهرام رفتیم خونه پسر عمه شوهرم که میشه پسر خاله  شوهر خواهرم دیدو بازدید آخه اینا عروسی دارن فردا شب و رفتیم سر کشی و ببینیم اگر کار داشته باشن انجام بدیم ...از اونجا رفتیم خونه عروس چه حس خوبی داشت بچه ها خدا کنه همیشه شادی و عروسی باشه خونرو چیده بودن 

شما کجایین امشب ..

بعد خواهرم برام کادو آورد من وقتی مبلامو‌خریده بودم عسلی نخریدم چون عسلی های مبلام مدلشون‌قشنگ نبود 

خواهرم اول با دو دست فنجان اومد.توخونه گفت اینو برات کادو آوردم چشم روشنی گفتم ممنون حقیقتا خوش حال شدم 😂😂😂تشکر کردم ..خواهرم هی می‌گفت ببخشید دفعه بعد جبران میکنم ..منم گفتم نه زحمت کشیدی ..منم سریع جلو چشماش فنجونارو بیرون آوردم و توشون چای ریختم😂😂😂😂

دیدم تعجب کرد 

بعد یهو دیدم شوهرش رفت تو خیابون بایه‌جعبه بزرگ اومد گفت کادو اصلی اینه 

خواهرم می‌گفت چرا فنجونارو باز کردی اونا از خودم بود 😂😂😂😂