صبح باز حالم بدبود الان کمی بهترم.غروب میخوام نوبت بگیزم برای فردا .الان زنگ زدم داروخونهه .یه دختره عفریته برداشت گفتم گوشی بده دکتر گفت چیکارش دارین اگه سوال دارین خودم ازش میپرسم گفتم گوشی بده خودش.گفتم من هفته قبل شوهرم اومده یه اورژانسی خریده پرسنل شما برگشته گفته بگو دوتاش همزمان بخور که اگه نخوره اثر نمیکنه.الکی بهش گفتم کارم به بیمارستان کشیده.گفتم من هربار قرص میخوردم یا یدونه یک ونیم میل میخوردم یا یدونه هفتادوپنج میل هیچ مظکلی واسم پیش نمیومده وقتی کارکن شمااین حرفو زده منم خریت کردم طبق حرفش دوتاش یجا خوردم.ازسه ساعت بعدش سرگیجه،تهوع،دردلگن و.... درمن بوجود اومده تاالان.برگشته میگه قرصای ما هیچ مشکلی ندارن هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنن عجیبه!!!!بعدشم میگه دوتا دوز ۷۵ میشه همون یک ونیمی که قبلا خوردی هیچ مشکلی هم نداشتی!!!مبگم خانم من خودم بلدم دوتا ۷۵میل میشه همون یک ونیم😏😏😏.اگه مشکلی ایجاد نمیکرد نمیگفتن یکیش بلافاصله بخورید یکیش ۱۲ساعت بعد،بعدسم شما که نمیاین طرف ارباب رجوع بگیرین مسلمه که طرف پرسنل خودتون میگیرین😏😏😏😏.گفت خانم شما ازقبل خودت مشکل داشتی این قرص که خوردی علایم مریضیت روشده😏.گفتم خانم من ۲۴ سالمه نه مریضی زمینه ای دارم نه چیز دیگه ،قبل ازخوردن قرص سالم سالم بودم،پرسنل شما یه نسخه پیچی خونده دکتر داروساز نیست که بیخود واسه خودش نحوه مصرف دارو تجویز میکنه ،اگه اینقدر کارش حرفه ایه بگین جانشین خودتون که دکترین بشه😏😏😏😏😏.بیخود میکنه تا یه مرد میبینه دست وپاش گم میکنه برای لاس زدن بیشتر بامردمیخواد حرف اضافه ای بزنه وبیخود جون مریض رو به خطر بندازه.گفت حالا تذکر میدم گفتم شماکه الان بگین گردن که نمیگیره منتظرم باشین شوهرم که اومد میام نشون میدم کذومش بوده ابروشو میبرم.قطع کردم