2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22834 بازدید | 4218 پست
منک از دستگاه اصلا خوشم‌نمیاد شاید یسری ها راضی باشنا ولی ی زمانی منشی یه ماما بودم بودن کسایی ک با ...

درسته بالاخره بدن با بدن فرق داره به یکی میفته به یکی نه

من نمیدونستم ک موقع دستگاه گذاشتن باید تو روزای اول پریودی بری

از وقتی فهمیدم خیلی چندشم شد😂تو اون جنگ و خونریزی بری باز کنی اونجا

من خاله هام میزارن راضین

من ک جلوگیری خدایی هستم😂نیازی ب جلوگیری ندارم 

من سرما میخورم آویشن یا توکلیجه دم میکنم اصلاااا ارومم میکنه خیلی خوبببببه برای پریود نامنظم هم خوبه

من چون تو اقدامم میترسم بخورم

ولی همسرم مریض میشه براش دم میکنم انقد دلم میخاد بخورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته بالاخره بدن با بدن فرق داره به یکی میفته به یکی نه من نمیدونستم ک موقع دستگاه گذاشتن باید تو ...

😂😂😂😂 اره درسته... نمیدونم چی بگم😂 بهت خدا کنه ازین دستگاه نصیب توام بشه😂 نی نی دار بشی،مثل منو و دلی عین بید بلرزی ک نکنه باز حامله باشم😱

معجزه اعداد رو باور دارید؟؟؟

میگه ک عدد ۹۴ رو روزی ۴۰ مرتبه ب مدت ۴۰ روز بگید ب مقصودتون میرسید..

من همینجوری نیت کردم پری شم ۴ روز خوندم جواب داد😂خیلیا نتیجه گرفتنا... نیت‌کنید بلکه شمام ب خاستتون برسید

دلی جان نیت بفرما😀

انقدر خستم‌   شوهرم ک شام خورد ساعت ۹ خابید😒هی میگم خستم میگه ولش کن فردا انجام میدی😑نهایت کمکش این حرفشه😑 بخدا امروز روتختی رو نزدیک ب ده بار جمع کردم حالا بقیه جاها بماند........ بچه ها بخابن منم میخابم😰