2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22791 بازدید | 4218 پست
اون اقا دیگه فهمید لو رفته یا حالا میگه خب منو که شناختن پس نیش خودمو بزنم و ابرومو برگردونم که قدم ...

وای مهسا خدا بهم رحم کرد الان دیدم پسرم سرفه می‌کنهیه چی دهنش گیر کرده بود استفراغ کرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای مهسا خدا بهم رحم کرد الان دیدم پسرم سرفه می‌کنهیه چی دهنش گیر کرده بود استفراغ کرد 

خداروشکر پس داده 

مواظب باش کوچیکه عقلش که نمیرسه 

برو عزیزم اروم باش 

نفس بکش و فکر کن الان این اتفاق برای من افتاده ببسن نظرت چیه همونجور باش عجله نکن

مومنی که به قناعت کرده خو ،بعد مرگ اینهمه قصر وحوری میخواهد چکار؟؟؟
اره امضا شو خیلی وقته دیدم همیشه هم تا آخر میخونم😂

😂😂😂

تازه این که خوبه یه بار رفتم تو یه تاپیکی موقعی که هنوز خودم عضو نبودم و شمام نمی‌شناختم خلاصه درباره این بود اسم عشقتون چی سیو کردی یه کاربر اومد یه چی نوشتی که خزون شدم کلا اگر عضو بودم که سه چهار تا درشت بارش میکردم😂😂🤦🏻‍♀️

شوهر خواهرم غیرتیه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌اگر‌بفهمکسی به خواهرم از این پیام داده طرفو می‌کشه  ا ...

نه بذار بگه یا اگرم نه به داداشتون بگین یکی این وسط بدونه بد نیست 

نه بذار بگه یا اگرم نه به داداشتون بگین یکی این وسط بدونه بد نیست 

خدا نگذره از این آقاهه دو بچه داره همیشه تو پی وی اینو اون درخواست دوستی میده 

سر همین کاراش از شغل دولتی پارسال اخراجش کردن 

ولی اون خانمه خوب نشونش داد 

باهاش قرار گذاشت بردتش سر قرار ومردای فامیل ریختن سرش و زدنش بعدشم نامه زدن سر کارش اخراج شد 

😂😂😂 تازه این که خوبه یه بار رفتم تو یه تاپیکی موقعی که هنوز خودم عضو نبودم و شمام نمی‌شناختم خلا ...

چی نوشت 

😃😃کنجکاوم کردی 

البته که فضولم هستم یکمی

خدا نگذره از این آقاهه دو بچه داره همیشه تو پی وی اینو اون درخواست دوستی میده  سر همین کاراش ا ...

خب پس این ادم بشو نیس چون اب از سرش گذشته 

عجب زذل و کثیفه

خدا نگذره از مزدایی که به زناشون خیانت میکنن  یکی از اقوام خیلی دور ما  همیشه به زنش خیان ...

وای چه دوراهی بدیه

بنظرمنم الان نگه

اگر بازم مزاحمتی ایجاد کرد به برادرت بگید 

یا نمیدونم اگر شوهرش منطقیه بدون جنگ میتونه مشکل و حل کنه ب شوهرش بگه

وای چه دوراهی بدیه بنظرمنم الان نگه اگر بازم مزاحمتی ایجاد کرد به برادرت بگید  یا نمیدونم اگ ...

سلام عزیزم به شوهرش گفت اول میخواست بره سر وقتش 

ولی طوری که دوباره پیامارو خوندیم شوهرش میگه کار اون نیست چون امکان ندارد پسره عکس بزاره پروفایلش و پیام بده که اگر باهام راه بیای خودمو معرفی میکنم 

از طرفی به خواهرم گفته هر موقع که تو چشمات نگاه میکنم عاشق تر میشم  ..درصورتی که خواهرم میگه من چند ساله این آقا رو ندیدم 

و از طرف دیگم تا خواهرم گفت بله شناختمت و فلانی هستی اون استیکر خنده فرستاد و گفت تو هنوز منو نشناختی و صفحه رو بست 

حالا خواهرم معلمه وشوهرش سر همین مزاحمت های خیابانی یکی رو کتک زده و دشمن دارن ..و تو پیام ها هی گفته بود به بار میخواستم بیام دانشگاهت .درست تموم شده ؟و

خواهرم میگه این هرکسی هست میخواد بین ما جنگ بندازه و منو‌از سر کارم بیرون کنن ..یعنی برا خواهرم پرونده درست کنن 

و گفتم اون پسره آبرو نداره و اگر شوهر خواهرم بره سر وقتش مطمئنم بلندگو میگیره دستش و همه جا رو خبر می‌کنه 

نمی‌دونم درستش چیه فعلا که شوهرشو‌کنترل کردیم تا ببینیم چی میشه 

سلام عزیزم به شوهرش گفت اول میخواست بره سر وقتش  ولی طوری که دوباره پیامارو خوندیم شوهرش میگه ...

خب پس بهتره اینطوری

میدونی خیلی خوبه ک به شوهرش میگه 

ادم خیالش از همه چی راحت میشه

منتها از واکنش شوهرش آدم میترسید که خداروشکر بخیر گذشته