2789
عنوان

طلسم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست

برا خودمم گرفتن الان درگیرشم با نامزدم همش دعوا میکنم بهش میگم جداشیم انقد اذیتش کردم دیروز همه چیو بهم زد رفت دست خودم نیست 

دعا نویس اسم همون کسی که واسم گرفته رو گفت یکی از فامیلامون که خواستگارم بوده

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمدیدی هم هس  ولی بازم اثرش بر میگرده به طرفی که انجام داده

حالا چجور باطل میشه کلا

چ دعایی بخونیم 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اره بیشترین چشم جادو و دعا و نفرین و حسودی مال فامیله 

باورت میشه زن عموم که خیلی بهش احترام میزارم این کارو باهام کرده؟ از دیروز مثه دیوونه ها شدم پشیمونم که به نامزدم گفتم جداشیم چون چند بار دیگم گفته بودم به غرورش برخورد رفت

شکم بند مامانمم کار همون بود کلا با ما دشمنی داره حسودی میکنه فقط جلو رومون خوبه 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
برا خودمم گرفتن الان درگیرشم با نامزدم همش دعوا میکنم بهش میگم جداشیم انقد اذیتش کردم دیروز همه چیو ...

میشه شماره دعا نویستو بدی عزیزم

کاش زندگی عاشقانه ای داشتم.کاش برای ازدواج عشق رو انتخاب میکردم

برا خودمم گرفتن الان درگیرشم با نامزدم همش دعوا میکنم بهش میگم جداشیم انقد اذیتش کردم دیروز همه چیو ...

دعا نویس از کجا پیدا کردی حس میکنم برای من طلسم نوشتن ولی نمیدونم به کی اعتماد کنم از کجا پیدا کنم لطفا اگه میدونی به منم بگو