2777
2789
عنوان

چجوری بختمو باز کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 44 پست

عزیزم چله سوره طه به همراه صد صلوات و صد استغفار

چله سوره مریم 

نماز جعفر طیار به روش آیت الله بهجت

روز ۱۲۹ مرتبه یا لطیف

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اون استرسی ک گرفتی اگه میگفتی ۳۴ باز یه چیزی ۲۴ وقت داره هنوز

وقتی الان  یدونه خواستگارم ندارم مطمئنن بعدشم ندارم تو این سه سال حتی یدونه پیشنهادم نداشتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گلم من تازه رفتم پیش فالگیر حضوری گفت هنوز حالاها حالاها ازدواج نمیکنی☹️😆دیگه منتظرش نیستم راستش

فالگیر مطمئن بوده؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اره فالگیر دوران مجردی خواهرم 

ای بابا 

چقد میگیرع؟

اگ برات خواستگار نمیاد خودت یه حرکتی بزن

مثلا با یه پسر که قصد ازدواج داره آشنا شو

ن گلم من تازه رفتم پیش فالگیر حضوری گفت هنوز حالاها حالاها ازدواج نمیکنی☹️😆دیگه منتظرش نیستم راستش

برایچی آخه

عزیزم نماز باطل السحر بخون پیگیرش باش در کل

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
ای بابا  چقد میگیرع؟ اگ برات خواستگار نمیاد خودت یه حرکتی بزن مثلا با یه پسر که قصد ازدواج د ...

برا من و مامانم گرفت ۳۰۰ فا ل کارت و کف دست گفت بختت بازه طلسم نیستی خودت اونقدر برو بیرون تا یکی بیاد اینم بگم قبلش رفتم پیش دعانویس برابخت شاید برام باز کرده نمیدونم البته

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
برایچی آخه عزیزم نماز باطل السحر بخون پیگیرش باش در کل

نمیدونم گلم قبلش رفتم پیش دعانویس برام باطل اسحر زد فالگیرخ رفتم گفت طلسم نیستی الان بستگی به خودت داره خوو نمیان سمتم خخخ

برا من و مامانم گرفت ۳۰۰ فا ل کارت و کف دست گفت بختت بازه طلسم نیستی خودت اونقدر برو بیرون تا یکی بی ...

خودت یه حرکتی بکن 

با یه پسر که میدونی خوبه و اهل اون چیزا نیس به قصد ازدواج دوس شو

خودت یه حرکتی بکن  با یه پسر که میدونی خوبه و اهل اون چیزا نیس به قصد ازدواج دوس شو

اره منم دنبال یه پسرجذابم که نمیتونم پیدا کنم خاعک تو سرم تو رو خدا نگین جذاب و اینا ولش کن ظاهر خیلی برام مهمه خیلی اما خب نیس

نمیدونم گلم قبلش رفتم پیش دعانویس برام باطل اسحر زد فالگیرخ رفتم گفت طلسم نیستی الان بستگی به خودت د ...

تو اجتماع بیشتر باش 

سعی کن یکار پیدا کنی بری سرکار

راستی کدوم شهری اگه نزدیکی چنتا کیس دارم😂

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
اره منم دنبال یه پسرجذابم که نمیتونم پیدا کنم خاعک تو سرم تو رو خدا نگین جذاب و اینا ولش کن ظاهر خیل ...

منم عین تو ام 😉😉😉