2789
عنوان

ترشح زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 38 پست
توی نی نی سایت کسی جرات نداره حرف بزنه از ی مشکل ساده ..سریع سناریو خیانت و بدبختی میچینن. شمام دفع ...

اینقدر این چیزا رو خوندیم فکر می‌کنیم همه از خیانت میگن😂😂خیلی بده ولی چیه اینا نشد ی بار باز میکنی طرف از خیانت نگه🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این چ مدل حرف زدنه؟؟؟؟😐😐😐😐 شما عفونت میشی یعنی ناپاکی؟ با کسی هستی؟  ک ب شوهر بیچاره این ...

بد گفت منم جا خوردم اول‌بعد گفت نه منظورم عفونت بوده

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اینقدر این چیزا رو خوندیم فکر می‌کنیم همه از خیانت میگن😂😂خیلی بده ولی چیه اینا نشد ی بار باز میکنی ...

باورت میشه انقد عصبی شدم سایتو بستم رفتم اون لحظه؟ داشتم به شوهر ساده و بی شیله پیله م فکر میکردم و دلم سوخت واسش 😂

اقاا یواش منظورش عفونت همسرش بود کامل مشخصه منظورش چیه چه سریع جبهه میگیرین

بد نوشته بود من به اون کاربر حق میدم خودمم جا خوردم از حرفش بعد اصلاح کرد

هفته دیگه میرم انشالله

آره برو تهش اینه ک از ابن پمادا میده ک من خیلی ازشون بدم میاد😂😂😂

ولی خدایی ما زنا خیلی گناه داریم خیلی زود عفونت میگیریم😕من نمیدونم چجوری میشه پیشگیری کرد والا هر روز دوتا لباس زیر عوض میکنم حتما بعد سرویس رفتن خشک میکنم لباس زیر نخی ولی بازم میگیریم بخاطر پدا نیست حس میکنم تمییز نیستن 

آره برو تهش اینه ک از ابن پمادا میده ک من خیلی ازشون بدم میاد😂😂😂 ولی خدایی ما زنا خیلی گناه داری ...

نه از پد نیست بهترین کار اینه که نذاری اون ناحیه مرطوب باشه یا عرق بکنه

شلوار جذب نپوش، تا میتونی شلوار نخی و گشاد بپوش تعریق رو به حداقل برسون و هر روز دو‌ش بگیر