2777
2789
عنوان

ترشح زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 38 پست
ننننننننه عزیزم بیخیال تمیزی شخصی 

اوکی

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

توی نی نی سایت کسی جرات نداره حرف بزنه از ی مشکل ساده ..سریع سناریو خیانت و بدبختی میچینن. شمام دفع ...

اینقدر این چیزا رو خوندیم فکر می‌کنیم همه از خیانت میگن😂😂خیلی بده ولی چیه اینا نشد ی بار باز میکنی طرف از خیانت نگه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ مدل حرف زدنه؟؟؟؟😐😐😐😐 شما عفونت میشی یعنی ناپاکی؟ با کسی هستی؟  ک ب شوهر بیچاره این ...

بد گفت منم جا خوردم اول‌بعد گفت نه منظورم عفونت بوده

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

ممکنه نزدیک پریودت باشه و اینکه از جهت عفونت هم بررسی کن

هفته دیگه میرم انشالله

اینقدر این چیزا رو خوندیم فکر می‌کنیم همه از خیانت میگن😂😂خیلی بده ولی چیه اینا نشد ی بار باز میکنی ...

باورت میشه انقد عصبی شدم سایتو بستم رفتم اون لحظه؟ داشتم به شوهر ساده و بی شیله پیله م فکر میکردم و دلم سوخت واسش 😂

اقاا یواش منظورش عفونت همسرش بود کامل مشخصه منظورش چیه چه سریع جبهه میگیرین

بد نوشته بود من به اون کاربر حق میدم خودمم جا خوردم از حرفش بعد اصلاح کرد

هفته دیگه میرم انشالله

آره برو تهش اینه ک از ابن پمادا میده ک من خیلی ازشون بدم میاد😂😂😂

ولی خدایی ما زنا خیلی گناه داریم خیلی زود عفونت میگیریم😕من نمیدونم چجوری میشه پیشگیری کرد والا هر روز دوتا لباس زیر عوض میکنم حتما بعد سرویس رفتن خشک میکنم لباس زیر نخی ولی بازم میگیریم بخاطر پدا نیست حس میکنم تمییز نیستن 

آره برو تهش اینه ک از ابن پمادا میده ک من خیلی ازشون بدم میاد😂😂😂 ولی خدایی ما زنا خیلی گناه داری ...

نه از پد نیست بهترین کار اینه که نذاری اون ناحیه مرطوب باشه یا عرق بکنه

شلوار جذب نپوش، تا میتونی شلوار نخی و گشاد بپوش تعریق رو به حداقل برسون و هر روز دو‌ش بگیر