2777
2789
یعنی چیزی نمیتونم بدوزم 😍

چرا عزیزم میتونی بدوزی ولی من خودم اوایل که دوره ی خیاطی میرفتم ذهنیتم این بود که لباس خودم و پسرمو باید خودم بدوزم مانتو پالتو لباس راحتی همه چی خیلی برام خسته کننده شده بود گاهی نه میتونستم بدوزم نه بخرم 

اره میصرفه فقط یجای خوب وقیمت مناسب آموزش ببین ب روش سادریک بعضی روش ها ب شدت گیج کننده و بدن

آموزش بدون مدرک میگه ۳میلیون خورده .چندتا یقه دامن  یاد میده چادر ومانتو هم بخوام یاد بگیرم هزینه اش جداس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم میتونی بدوزی ولی من خودم اوایل که دوره ی خیاطی میرفتم ذهنیتم این بود که لباس خودم و پسرمو ...

شما رفتی می‌دونی .خیاطی آسونه یا نه تو این اوضاع گرونی میصرفه

شما رفتی می‌دونی .خیاطی آسونه یا نه تو این اوضاع گرونی میصرفه

اینو نمیشه کلی جواب داد چون یکی ممکنه خیاطی یاد بگیره و انقدر تبحر داشته باشه که از این راه درامد داشته باشه یا یکی مثل من که گاهی برای خودم میدوزم بعدش میبینم اون مانتویی که من ۳۵۰ پول پارچشو دادم و دوختم با یکم جنس ضعیف که اصلا به چشم نمیاد میفروشن ۴۰۰ لذا توصیه ی من اینه که خیاطی رو به عنوان هنر نگاه کنید و ازش لذت ببرید 

آموزش بدون مدرک میگه ۳میلیون خورده .چندتا یقه دامن  یاد میده چادر ومانتو هم بخوام یاد بگیرم هزی ...

برا چندتایقه ۳تومن؟دامن و چادر ب درد نمیخوره فقط مانتو وشلوار و یقه بلدشو

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا