2777
2789
عنوان

غده نزدیک واژن🙄🙄😣🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره راستی شایدم کیست باشه من داشتم دراوردم ولی هر چی هست انگاری چرکه جمع شده 

چ‌شکلی بود برای شما؟ اره مثل چرک‌میمونه من اول فکر کردم جوش چرکیه...بعدش شوهرم گفت نه دو ساله هستش

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
اره ولی هرچی فشار دادم نه درد داشت ن چیزی زد بیرون حیلیم سفت و گرده

پماد کورک بزن ببین شل میشه اگه نشد به نظرم باید دربیاریش در اوردنش هم درد نداره نیم ساعت طول نمیکشه . 

اگه خوب شدی خبرش بهم بده 

سلام استارتر شما درمان كردين؟

من يك ماهه يك توده سفت به رنگ پوست روي لبه خارجي سمت چپ واژن دارم كه خوب نشده نگرانم اندازش بيشتر از نيم سانت هست سوزن زدم سر باز كنه خيلي سفت بود سوزن نرفت داخلش 

سلام استارتر شما درمان كردين؟ من يك ماهه يك توده سفت به رنگ پوست روي لبه خارجي سمت چپ واژن دارم كه ...

اصلا دستکاری نکن من رفتم دکتر معاینه کرد گفت غده چربیه و تویط دکتر باید در بیاد البته من برش نداشتم چون سایزش بزرگ‌نشده

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
اصلا دستکاری نکن من رفتم دکتر معاینه کرد گفت غده چربیه و تویط دکتر باید در بیاد البته من برش نداشتم ...

مال من هنوزم هست قطرش اندازه يه نخود كوچيكه برجستگيش زياد نيست بعضي وقتا هم درد ميكنه شرايط دكتر رفتن فعلا ندارم 

اصلا دستکاری نکن من رفتم دکتر معاینه کرد گفت غده چربیه و تویط دکتر باید در بیاد البته من برش نداشتم ...

عزیزم شما هنوز غده ی چربی رو در نیاوردین؟ شکلش کاملا زرد رنگ بود و مشخص بود؟ میشه دقیق بگین کجاتون بود ممنون میشم بهم بگین❤️

دلتنگتم پسر آسمانی من 👼🏻🥺❤️