2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان اطرافم چندین دهه شصتی هستن که دیگه تو هیچ مراسمی نمیبینمشون یکی از یکی ماه تر

شوخی بود..

جدی نگیرید همه چیو

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بیخیال بابا، شصتیا ۹۰ درصدشون تحصیل کرده هستن و دغدغشون ازدواج نیست، اهداف بزرگتری دارن.

چرا همه چیو جدی میگیرید آخه..

شوخی بود

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

دقیقا شوخی کردم تو این اوضاع احوال یکم بخندین ، من خودم ۲۵ سالمه خواهر حامله م    

😂 بچه اولته؟👀

اره عزیزم اونم دوقلو    

ویییییی دوقلووو😁😁😁🥺🥺🥺

ان شاءالله که سالم باشن😁😁♥️♥️🥺

اره عزیزم اونم دوقلو    

ببخشید من یادم رفت چی میگفتن😑😂😂

گفتم ان شاءالله سالم باشن..

خدا حفظشون کنه🤦🏻‍♀️😂♥️

ویییییی دوقلووو😁😁😁🥺🥺🥺 ان شاءالله که سالم باشن😁😁♥️♥️🥺

مرسی عزیزم ممنون ، اونم چی پسر ، همه میگن  اوه اوه کارت ساخته س به پدرشون برن کافیه  ، آخه شوهرمم خیلی شیطونه