2777
2789
عنوان

خانوم های بچه دار لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 52 پست
به نظر شما کلاس اول فرق داره دولتی با غیر انتفاعی ؟؟؟

من گذاشتم غیر انتفاعی پسرم یک مقدار انرژیش بالاست باید کنترل بشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من گذاشتم غیر انتفاعی پسرم یک مقدار انرژیش بالاست باید کنترل بشه

میدونین از نظر تدریس میگم آخه هزینه غیر انتفاعی بالاست ۱۲ تومن خیلی زیاده . دخترم خیلی آرومه 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی یک مهد خصوصی دقیق بغل خونمونه اونجا این کلاس ها رو برگزار میکنن موسیقی نداره اینکه مشهد هم هس ...

عزیزم انشاالله موفق باشه خیلی هم عالی 

پیرو حرف مربی مهد پسرم گفتم .میگفت برای تقویت ریاضی بچه ها برن کلاس موسیقی 

حالا حالا ها وقت داری دوستم انشاالله سال های بعد 

خدایا مرا آن ده که آن به   
عزیزم انشاالله موفق باشه خیلی هم عالی  پیرو حرف مربی مهد پسرم گفتم .میگفت برای تقویت ریاضی بچه ...

روز خوبی داشته باشی آبجی گلم 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
وای دختر من اینجوری نکنه . من خودم دانشجو ام درسام سخته پایان نامه هم دارم نمیرسم برا کلاس اولش  ...

دخترا بهترن 

من و معلمشم به مرحله دیگه بی خیال رسیدیم 

پسر من خوندن بلد بود از رو تابلوها و پلاک ماشین ها اما نوشتن اصلا 

اما گذشت از الان بهش فکر نکن

خدایا مرا آن ده که آن به   
میدونین از نظر تدریس میگم آخه هزینه غیر انتفاعی بالاست ۱۲ تومن خیلی زیاده . دخترم خیلی آرومه 

بره دولتی خوبه براش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بره دولتی خوبه براش

تشکر بانو جان 🌹

دخترا بهترن  من و معلمشم به مرحله دیگه بی خیال رسیدیم  پسر من خوندن بلد بود از رو تابلوه ...

ممنون خانومی ❤️

2790
2778
2791
2779
2792