2777
2789
عنوان

خیانت مکرر😔😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 30 پست

همین امشب داشت نوازشم میکرد پارسالمون یادم افتاد یهو زدم زیره گریه گفتم بهش خیلی عذابم دادی هر جیزی تاوانی داری اگه زندگی برات مهمه باید صبر کنی شاید زمان باعث بشه کمرنگتر بشه

خسته شدم بخدا  ازش بدم میاد از دلم رفته منودم فقط بخاطر دخترام

اسی من خودم بابا اونقد به مامانم خیانت کرد بخدا شاهد زنگو پیاماش بودم فک کن ۹ سالم بود افسردگی گرفتم تا ۱۱ سالگیم همه فک میکردن نکنه بهم تجاوزی چیزی شده اونقد گوشه گیر شده بودم یازده سالم بود انصافا قیافمم خوشگل بود که الان نیست از بس درد کشیدم پسرعموم اومد خاستگاریم بله رو گفتم همه چی خوب بود که حامله شدم دیگه نه طرفم اومد نه باهام حرف میزد انگار توخونه دوتا غریبه گوشیش رو چک کردم دیدم بعلللله با خواهر دوستش ریخته روهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی حقوق ساده  کارمندی میگیره  خوته هم نداریم مستاجره  چجور پول جمع کنم مستقل بشم فقط ...

اگه دختراتون تو یه سنی ان که میشه تنهاشون گذاشت یه شغل برای خودت پیدا کن یا میتونی بعد از جدا شدن وام برداری خیلی کارا میتونی بکنی خدا هیچوقت پشتتو با دو تا بچه خالی نمیکنه ...مادر منم جدا شده با دوتا دختر ولی هیچوقت لنگ نموندیم مادرمم نه مهریه گرفت ن وضع مالی پدر بزرگم خوب بود که بتونه حمایت کنه

کاش خانم ها میان وعده ی اقایون متاهل نشن😞

من خودم چند تا از دوستای صمیمیم ک باهاشون رفت و امد خانوادگی داریم شوهر دوتاشون. بهم غیرمستقیم پیشنهاد دادن هرچقدر اونا نزدیک شدن من دور شدم من مجردم نمیدونم چرا و چطوری ب خودشون اجازه میدن به من ابراز علاقه کنن منی ک هیچ چراغ سبزی نشون ندادم و مثل برادر میدونستمشون

کاش خدا این قدرت و ب خانما بده ک از مردای متاهل فاصله بگیرن و همین قدرت و ب مردا بده ک از زنهای متاهل فاصله بگیرن

کاش خدا هیچ بنده ایشو تو این شرایط قرار نده 😞

اگر   چه خانم چه اقا ب این فکر کنه ک وقتی وارد رابطه با ادم متاهل میشه همسر اون ادم قربانی میشه و چه زجری میکشه با تصور کردنش که ایا خودش توان اینو داره ک کسی بیاد نفر سوم زندگیش بشه یا ن اگر ذره ای وجدان باشه میکشه کنار 

خانومه هم متاهله  ۱۲سال از خودش بزرکتره دوتا بچه داره

😦😦🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واااای خدای من 

خدا بهت صبر بده فقط

عزیزم سعی کن بیخیال باشی هرچند نمیشه سخته میدونم ولی با عصه فقط خودتو نابود میکنی یکم سنت بره بالا هزار تا بیماری خدایی نکرده میاد سراغت اون موقع هم خودت اذیت میشی هم بچه هات بخاطر ی ادم بی ارزش ک پیِ لیاقتش رفته عصه نخور با دخترات زندگی کن و اون ادمو از دلت بنداز بیرون ب چشم عابربانک بهش نگاه کن هرچند میدونم سخته بی تفاوت بودن ولی واقعا نمیدونم چی بگم چون با غصه خوردن فقط خودتو نابود میکنی نکن با خودتو بچه هات اینکارو

وقتی منم یه زن مطیع و سازشگر میگرفتم که تو خونه برام غذا میپزه بچه هامو بزرگ میکنه هیچوقتم قرار نیست ...

نمیتونم جدا شم توان مالیشو ندارم 

خونه بابامم نمیتونم برم خودشون کرفتارن 

😔

نمیتونم جدا شم توان مالیشو ندارم  خونه بابامم نمیتونم برم خودشون کرفتارن  😔

شوهرت و خیانتاشو ول کن بیخیال شو

بشین پول جمع کن برو یه مهارت یاد بگیر مستقل شو درامد که داشته باشی زندگی روی خوب شو بهت نشون میده

🏃🏻‍♀️