2777
2789
عه پس برای شروع خیلی خوب بود  کلمه خوبی رو یاد گرفتی « دتر » 😁 تازگی ها اومدید مازندارن؟!

نه خیلی وقته

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

ورزش کردم حالام گشنم شده شامم ندارم بخورم نونم تموم شده 😩😩😩😩😩

بدون نون بخور😂💔

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تورو خیلی جاها میبینم. چیشده عزیزم شخصیت باحال و عزیزی داری. حالت خوبه؟ 

لطف داری خواهر قشنگم

نه اصلا حالم خوب نیست کاش خدا دستمونو بگیره من شب و روز غصه میخورم بیشتر از مامانم ولی کسی نمیفهمه

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
چون حالم داغونه و برای اولین بار انقدر بهم فشار اومد که اومدم راجع بهش تاپیک گذاشتم 

انشالله خدا خودش به دل همه امشب ی نگاهی بندازه

امیدوارم خوب شه حالتون💚

❤️

به هر حال خیلی خوش آمدید به استان خوشگل ما❤️😍 به مازندرانی هم خَله خِش بمونی

مرسییییی عزیززز💜

تو این هفت سال اصلا پیش نیومده بود که چند روز دور باشیم از هم ، خیلی الان پر از بغضم از سر شب 🥺

دوری خیلی سخته ،مخصوصا بهم عادت میکنیم اصلا دور از هم ادم دلش میگیره شوهر من یه رو یه جا رفت اصلا یه وضعی بود خیلی سخته ،تحمل کن عزیزم

دوری خیلی سخته ،مخصوصا بهم عادت میکنیم اصلا دور از هم ادم دلش میگیره شوهر من یه رو یه جا رفت اصلا یه ...

اره واقعا نبودن آدما خیلی بیشتر از حد تصور حس میشه 

بعد بچمم ببینم احتمالا هی باباش میاد جلوی چشمم بدتر دلم تنگ میشه 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑