2777
2789

سکه پارسیانو از 50سوت شروع کن به خریدن

بعد که زیاد شدن بده و سوت بالاتر بگیر از طلا فروشی

بعدم بده و ان‌شاءالله سکه تمام بخر،چون بالا رفتن قیمت طلا بیشتر روی سکه تمام اثر میذاره تا سکه های کم ارزش تر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرومه حروووم. یعنی چی ک اولی رو برا خودش برمیداره و هردوره 200 برمیداره من خودم قرعه میذارم این ...

والا من سه تا وام نوشتم همشون اولیو خودشون برداشتن .اول میگن خواستیم قبول میکنیم نخواستیمم ثبت نام نمی کنیم .من جور دیگشو تو اطرافم پیدا نکردم مجبورم همینارو بنویسم خب

900سوت 2میلیون و نیم 500سوت 1و400 مثلا

اره الانم انلاین بزنین اینترنت قیمت سکه پارسیان همه رو میاره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سعی کن شماره کارتو یادشت کنی تو گوشیت کارتم بذاری خونه تا خرج نکنی. بد هروخ خواستی پول بزنی از رو گو ...

نه،  بگم خرج نکنم خرج نمیکنم ولی میترسم بدمشون به شوهرم وقت نداری

زود خودمو لو. میدم

واقعا خرج آرایشگاهمم همسرم میده حتی لیزر  خیر سرم اونو داده ب من اصلا نمیدونم چیکارش میکنم هر ...

ازشون بخاه هرماه غیر از اون یارانه که دولت واریز میکنه،مثلا ماهی 500 برای خریدهای روزانت ک با بچت میری بیرون بریزه تو همون کارت،بعد اونو بذار برای پس انداز

اولم سکه بخر ،بعد خرج کن

نه که اول خرجاتو بکنی بعد با اضافش پس انداز

یاکه اون کارت یارانه رو سکه بخر،از شوهرت پول نقد بگیر برای هزینه روزانت،بگو کم میاری

خواهشی هم ازش پول بخواه که بده

بگو میشه برای این خانوم گلت 500 پول واریز کنی آقای خونه

والا من سه تا وام نوشتم همشون اولیو خودشون برداشتن .اول میگن خواستیم قبول میکنیم نخواستیمم ثبت نام ن ...

خداشاهده من مادرم خالم همه چندتا جا قرعه گذاشتیم نه اولی رو برمیداره نه شیرینی نه هیچ پولی. 

هرکسی دوس داره هرمبلغی شیرینی میده نخوادم نمیده. 

همین ماها هستیم که باعث میشیم یه سریا پولدار شن ادنم با پول مفت. 

فامیل من باهمین کار پولدار شد اولیو براخودش برمیداشت چند بار گفت بیا تو هم بذار گفتم گمشو بابا نذاشتم. نون شب محتاج بود هه الان چندتا خونه داره مثلا مومن و مذهبیم هس هه😏

خداشاهده من مادرم خالم همه چندتا جا قرعه گذاشتیم نه اولی رو برمیداره نه شیرینی نه هیچ پولی.  ...

اینم مذهبیه .اشکالی نداره به هر حال کار ما هم راه میفته الان منم این پولو میذارم سود می گیرم .😐

سخت نیست به شرطی که کسایی که اسم مینویسن خوش حساب باشن ما الان یکی نوشتیم فقط یه گروه زدیم اولش اعل ...

این مدل یهو درتوردن اسم رو بدم میاد و قرعه کشی های اطراف ما اینجور قبول نداریم

یقرون بر نمیداره

و هرماه قرعه میکنه که شانس بیستزی باشه و ادم ذوق داره ک ماه بعد کی درمیاد. ولی یهو در بیارن دیگه لذتی ذوقی نداره

خداحفظشون کنه. چطور پس انداز میکنید؟ 

سلامت باشی ،هرچییزی که لازم باشه ازکوچکترین چیز یادداست میکنم برحسب اولویت هردفعه یکیشومیخرم اینجوری پول یکجانمیدم به چیزی گوشتو گوسفندمیکشیم خیلی به صرفه تره وچندماه میره و...طلاهم سکه پارسیان میخرم هم برای خودم وهم برای بچه هام واینکه طلا قسطی هم میخرم 

اینم مذهبیه .اشکالی نداره به هر حال کار ما هم راه میفته الان منم این پولو میذارم سود می گیرم .😐

پس نوش جونش که از امثال شماها داره پول میخوره 

😊

سود هم اشتباهه حرومه 

دیدم به چشمم که دارم میگم اگه 1میلیون سود کنی صدبرابرش از دماغت درمیاد 

من خواهرانه راهنمایی کردم🙏