2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم کیا تعبیر بلدن ؟😨

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 40 پست
منم نه ماه قبل تو خوابم دیدم یه در بزرگی هس دری که میتونستم با خدا باشم پر نور بود ولی تا من سمتش می ...

چه جالب ولی یه وجهشم اینکه خواب دیدی بسمت نور میدوعی یه اصل تسلیم هست که مرحله ی اخر رهجو میفهمه نباید تلاش کنه باید تلاشش رو هم واگذار کنه .تا اون نور ظهور پیدا کنه .واقعا نوره و استعاره و تشبیه نیست .حتی تو مراجل اولیه بدون چشم سر نور بالا سرت پیدا میشه گه گاه و یا هاله ادما رو میبینی و ..اینا که مهم نیست قدرتای الکی ..مهم همون نور درونه که کارها میکنه با ادم.تاپیک خطاب به اونایی که رو از بین تاپیکای اخیرم هست بخون اگر مایل بودی سر فرصت .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
به اعتقاد نیست .به تسلیم هست که ایمان رو میاره این تسلیم.هنوز یک تلاشگرم در راه تسلیم .حالا اگه میشه ...

شاید یه قدرت درونیه که اولش ضعیفه و پرورش نیافته و فقط به توداده میشه ممکنه نقش رقیبو بازی کنه و بنظر بیاد برات زیان اوره ولی کمکت میکنه تا انسان محکمی باشی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب ولی یه وجهشم اینکه خواب دیدی بسمت نور میدوعی یه اصل تسلیم هست که مرحله ی اخر رهجو میفهمه نبا ...

حتما مرسی از اطلاعاتت حس میکنم کسی هست منو درک کنه وقتی حرفاتو دیدم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
شاید یه قدرت درونیه که اولش ضعیفه و پرورش نیافته و فقط به توداده میشه ممکنه نقش رقیبو بازی کنه و بنظ ...

واقعا دقیقی افرین باید روان شناسی چیزی بشی 😅🤩.من خیلی تو تفسیر  قطعی رویا بدم چون ذاتا ادم وسواس فکری داری بودم  .دقیقا نقش رقیب رو تو زندگیم داشته.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
واقعا دقیقی افرین باید روان شناسی چیزی بشی 😅🤩.من خیلی تو تفسیر بدم چون ذاتا ادم وسواس فکری داری بو ...

خوشحال شدم

خوشحال شدم

منم همینطور بیبی پاندا🥹شبت بخیر باشه

خودت بهتر از همه میفهمی خوابت رو

خودت خالقش هستی

مثل همین واقعیت که خودت خالقشی

اون خواب مادرت

گمونم تو هم زندگی هایی رو در تمدن لایران داشتی. اونا شیر هستن تقریبا

میونه ت با گربه ها چطوره؟

و یک سوال دیگه

آیا همیشه منتظر اومدن یک عشق رویایی بودی توی زندگیت؟

خودت بهتر از همه میفهمی خوابت رو خودت خالقش هستی مثل همین واقعیت که خودت خالقشی اون خواب مادرت ...

با گربه ها و حیونا رابطه ی زیاد ندارم یعنی حس میکنم نباید مزاحمشون شم مگر اینکه بیان خودشونو بزنن بهم و من نازشون کنم چون خودشون خواستن .البته برا همسون غذا میذارم بیان بخورن 😍 والا من تو تفسیر خیلی بد هستم  بنظرم یک علمه درونیه  ..با خودم میگم از بین این همه پیامبر یه یوسف معبر خواب بود ..اره ..همیشه منتظر یک عشق رویایی بودم .اما شاید بخاطر کمبود محبت از جانب پدر بوده باشه..خواب شیر زیاد میبینم  دو تا شو  خوب یادمه یکیش اینقد خنده دار بود ..اما اون یکیش خیلی ترسناک بود که دو تا شبر با هم میجنگن و از دل و روده ی هم تغذیه میکنن بعد من جرات نمیکردم برم پایین  دره و داشتم از قله نگاه میکردم 

با گربه ها و حیونا رابطه ی زیاد ندارم یعنی حس میکنم نباید مزاحمشون شم مگر اینکه بیان خودشونو بزنن به ...

احتمالا زندگی هایی در اون تمدن داشتی

حالا

مهم هم نیست

ولی یه چیز. تمام واقعیتی که تجربه میکنی سمبلیکه. حتی همین واقعیت سه بعدی. البته لازم نیست درگیر تفسیرش شد. ولی چون ما خالقش هستیم جالبه. بازتابه دیگه..

اون عشق رویایی رو باهاش در سکوت بنشین و دعوتش کن.

اگر خبری شد بهم بگو..

احتمالا زندگی هایی در اون تمدن داشتی حالا مهم هم نیست ولی یه چیز. تمام واقعیتی که تجربه میکنی سمب ...

درخواست بدم بهت؟ خصوصی یچیزی بگم  ؟البته شنیدم سایت خرابه ؟