2777
2789
نه دیگه  مگه نمیگی نمیشناسه شما رو!  اگر ازش خوشت میاد که جواب بده خودت رو راحت کن بگو ک ...

هعی کاش ازدواج با کسی ک ازش خوشت میاد ب همین راحتی بود بخدا

تمام آرامش را مدیون انتظاری هستم که از هیچکس ندارم🌚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ک من جواب میدم بهتون عزیزم ولی بهتر از این ک دروغ بگی بهش نه بابا اون ک نمیدونه کی هستی درسته ...

نه اصلا دروغ ک نمیگم از این میترسیدم راستش بگم بعدک بشناسه فکر بدی کنه درموردم ک  جواب دادم 

گاهی میشه بشرطی که دو طرف برای هم صبر کنن  معمولا پسرا میرن ولی

میدونی اره میشه کلی اگر طرف مقابل بخواد دیگ الان اسم جنس مذکر میاد حالم بهم میخوره واقعا نمیدونم چرا درسته همشون مثل هم نیستن ولی من از همشون بدم اومده دیگ 

نه اصلا دروغ ک نمیگم از این میترسیدم راستش بگم بعدک بشناسه فکر بدی کنه درموردم ک  جواب دادم&nbs ...

بهترین راه اینه ک جواب ندی

میدونی اره میشه کلی اگر طرف مقابل بخواد دیگ الان اسم جنس مذکر میاد حالم بهم میخوره واقعا نمیدونم چرا ...

طبیعیه چون دلت شکسته به مرور خوب میشی 

بهترین کار اینه که در هر رابطه ای با عقل وارد بشین بعد احساس 

نه اصلا دروغ ک نمیگم از این میترسیدم راستش بگم بعدک بشناسه فکر بدی کنه درموردم ک  جواب دادم&nbs ...

ببین داداش من دقیقا همین رفتیم واسش خواستگاری گفت من اینجوری قبول ندارم کلا ی آدم خاصی هست گفت من باید امتحانش کنم اومد بهش پیام داد دختره جواب داد و نمیدونم شروع کرد ب حرف زدن گفت من دیگ اینو نمیخوام حالا شاید طرف مقابل شمام اخلاقش مثل داداش ما باشه

طبیعیه چون دلت شکسته به مرور خوب میشی  بهترین کار اینه که در هر رابطه ای با عقل وارد بشین بعد ...

اولین و آخرین رابطه ام بود دیگ هرگزززز وارد رابطه بشم دیگ ازدواج سنتی همونم پشیمونم زندگیم رو داغون کرد میدونی

ببین داداش من دقیقا همین رفتیم واسش خواستگاری گفت من اینجوری قبول ندارم کلا ی آدم خاصی هست گفت من با ...

مرسی عزیزم از راهنماییت من خودمم معمولا جواب نمی‌دم اینو یهو پیام داد فقط جواب سلامش دادم بعد ک گفت اصل میدی دیگه چیزی نگفتم 😂آخه من الان اصلا حوصله ندارم حتی اگه کیس خوبی باشه 

چونکه این پسره میشه فامیل یکی از فامیلای ما که باهم دوستیم 

و نسبت فامیلی دوری هم با خودمون داره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792