2777
2789
عنوان

صلوات برای سلامتی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 65 پست
@مهرآیین_تقوی     بفرمایید ختم صلوات  برای شفای مریض مدنظر استارتر لطفا کمک کن ...

یک دنیا ممنونم.نمیدونی چه خیری کردی.

الهی هرچی ازخدا میخای بهترینش رو خیلی زود بهت بده.

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
خیلی ممنونم.حمد میخونم براتون.

ممنونم ازت عزیزم خدا خواسته قلبیتو برآورده کنه 🤲🌹💖🙏🙏

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@بالن_ارزوها  

بفرمایید ختم صلوات  برای شفای مریض مدنظر استارتر

لطفا کمک کنید دوستانو تک کنیدممنونم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

@بالن_ارزوها     بفرمایید ختم صلوات  برای شفای مریض مدنظر استارتر لطفا کمک ...

مرسی عزیزدلم تگم کردی 200 صلوات میفرستم   ولی چون با کامپیوتر میام توسایت کسیو نمیتونم صدا کنم صدا میکنم  ابی نمیشه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

فدات عزیزم ممنون تگ کردی 🙏🙏🙏😘😘💖💖💖💖

باعث افتخارمیییی🌷🌷🌷

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

یک دنیا ممنونم.نمیدونی چه خیری کردی. الهی هرچی ازخدا میخای بهترینش رو خیلی زود بهت بده.

قربونت برم دعا کنید ابروم نره فقط همینو از خدا میخوام اخه سر هیچ و پوچ گرفتار شدم

مرسی عزیزدلم تگم کردی  200 صلوات  میفرستم   ولی چون با کامپیوتر میام توسایت کس ...

اها

دیت گلت درد نکنه ممنونم خانمی 

از یگانه خبر نداری؟؟؟

قربونت برم دعا کنید ابروم نره فقط همینو از خدا میخوام اخه سر هیچ و پوچ گرفتار شدم

خدا ابروی هیچ بنده ای رو نمیبره و نمیزاره کسی بهت اسیب بزنه .چشم عزیزدلم حتما برات ایه الکرسی میخونم‌

اها دیت گلت درد نکنه ممنونم خانمی  از یگانه خبر نداری؟؟؟

نه عزیزم ازش خبری ندارم فقط میدونم حالش خوب نیست💔😥

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نه عزیزم ازش خبری ندارم فقط میدونم حالش خوب نیست💔😥

😭😭😭😭😭😭😭😭

مرسی عزیزدلم تگم کردی  200 صلوات  میفرستم   ولی چون با کامپیوتر میام توسایت کس ...

برات سوره حمد میخونم