2777
2789
عنوان

برای مولودی دعوت شدم چی بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام پیرهن کوتاه  شومیز و شلوار شب سال تحویل دعوت بودم نیمه ی شعبان بلوز کار شده و شلوار مشک ...

مثلا بخوام شومیز دامن بپوشم حس میکنم دامن زیر مانتو😑

یک شومیز بپوش مامتوهم داشته باش شاید بری بعد همه مذهبی باشن حتی احتیاج نباشه شومیزیت دیده بشه 

نه میدونم که خودشون که خیلی خوش پوشن که صاحب خونه هستن ولی مهموناشون نمیدونم چه مدلین

دلم مولودی خواست 

اخرین باری که رفتم کوچولو بودم یادمه همه لیاسای سنگین پوشیده بودن اون وسط یکی لباس پلنگی پوشیده بود 😁😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

مولودی هنوزم هست!!!!

منم باورم نمیشه حس میکردم مال گذشته ها بود فقط 😅

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
مثلا بخوام شومیز دامن بپوشم حس میکنم دامن زیر مانتو😑

مانتو رو که اول مجلس درمیاری

یه شومیز و دامن پلیسه کوتاه بپوش

دوست نداری پیرهن کوتاه بپوش

دوست نداری بلوز کارشده و شلوار بپوش

2790
2778
2791
2779
2792