2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست

بله رفاه مهمه الان انقدر همه چی گرونه مث قبلا نیس بگی فقط عشق مهمه کنارش با همه چی میسازم از طرفیم دخترای الان مثل قدیم نیستن بساز باشن چیزی کم باشه صداشون در میاد

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من معیارم اخلاق شخصیت خانواده مهم بود الانم خوشبختم از نظر همه چی اوکیم

یعنی مالی مهم نبود برات تا حدودی؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

خودت شناخت داری از ظرفیت خودت.

من آدم مستقلی بودم تو مجردی و هر چی دلم میخاست داشتم ولی اوایل ازدواج نه تو رفاه نبودم . ولی برام این مساله اهمیت نداشت. و همیشه همسرمو بالا نگه میداشتم و همسرم همه تلاششو واسه رفاه من میکرد  چون دو طرفه همو دوس داشتیم برام سخت نبود اون شرایط

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
یعنی مالی مهم نبود برات تا حدودی؟

ببین برای من مالی اصن مهم نبود پول میاد میره برام اخلاق خانواده ظاهر شخصیت طرف مهم بود و الانم از نظر مالی اوکیم چون وضع همسرم خوبه من در نگاه اول عاشقش شدم چهره هامون خیلی شبیه به همه هر جا میریم فک میکنن فامیلیم یا خواهر برادر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز