شوهرم اجازه نمیده میگه اگر میخوای معلمی ولاغیر منم که از بدشانسی قبول نمیشم
دختر اگه شوهر داری خودتو به خونه داری مشغول کن. خیلی با ارزشه. فک کن غذاها و شیرینیای خوشمزه بپزی و کد بانو باشی. من خودم تز خدامه خونه دار باشم. تو اروپا زنی بخواد پز بده میگه من خونه دارم. کتابای روانشناسی بخون برای تربیت بچه هات در آینده. کلاسای زناشویی برو و تغییرات خلقی همسرت رو ببین که چجور همش به تو وابستست. ستون عاطفی خانواده زنه. ستون مالیش مرد. ستون عاطفیش میتونه ستون مالیو صد برابر تقویت کنه. زن عاقلی باش. من به عنوان یه کارمند برای یه کدبانو بیشتر ارزش قائلم تا زنی که برای کار از وقت خونه زندگیش زده. اگه تعهد کاری نداشتم فوری شغلمو ول میکردم میچسبیدم به بچم و شوهرم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خیاطی دوست ندارم حداقل یه چیز باشه به سن وسالم بخوره
من تو یه هنرستان کله گنده درس میدم. بچه های طراحی دوخت بارشونو بستن برا مهاجرت. چه لباس عروسای قشنگی هم میدوزن. همه هم زباناشون قوی میخوان برن که دیگه برنگردن. خیاطی فقط برا پیرزنا نیستش که. دانش آموزای 16 17 سالم باباشون کارخونه دار خودشونم باهوش اومدن هنرستان
دوتا آزمون داره فقط همون حفظه با ترجمه که کلا تو حفظ اگه ترجمه بلد باشی عالی حفظ میشی ۱آزمون کتبی ی آزمون شفاهی که بعدش لیسانس میدن کل قرآنم میتونی تو ۱سال حفظ کنی روزی ۲ساعت هم وقت بزاری با توجه کافیه منم حفظ میکنم اگه خواستی کمکت میکنم