2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم..

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 35 پست
شوهرم اجازه نمیده میگه اگر میخوای معلمی ولاغیر منم که از بدشانسی قبول نمیشم

دختر اگه شوهر داری خودتو به خونه داری مشغول کن. خیلی با ارزشه. فک کن غذاها و شیرینیای خوشمزه بپزی و کد بانو باشی. من خودم تز خدامه خونه دار باشم. تو اروپا زنی بخواد پز بده میگه من خونه دارم. کتابای روانشناسی بخون برای تربیت بچه هات در آینده. کلاسای زناشویی برو و تغییرات خلقی همسرت رو ببین که چجور همش به تو وابستست. ستون عاطفی خانواده زنه. ستون مالیش مرد. ستون عاطفیش میتونه ستون مالیو صد برابر تقویت کنه. زن عاقلی باش. من به عنوان یه کارمند برای یه کدبانو بیشتر ارزش قائلم تا زنی که برای کار از وقت خونه زندگیش زده. اگه تعهد کاری نداشتم فوری شغلمو ول میکردم میچسبیدم به بچم و شوهرم

چی بنظرت

پیشنهاد من پوشاکه

چون خودم بچه کوچیک دارم پوشاک اروپایی بچگونه آوردم البته فروش حضوریم به درو همسایه عالیه منتها نتی چون فالوور ندارم ضعیفم

لوپیلو و پپرتس چیبو

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دختر اگه شوهر داری خودتو به خونه داری مشغول کن. خیلی با ارزشه. فک کن غذاها و شیرینیای خوشمزه بپزی و ...

معلم هستی 

من چقدر حسرت کار کردن میکشم 

چند باری چند جایی کار کردم اما ادامه دار نبوده

خیاطی دوست ندارم  حداقل یه چیز باشه به سن وسالم بخوره

من تو یه هنرستان کله گنده درس میدم. بچه های طراحی دوخت بارشونو بستن برا مهاجرت. چه لباس عروسای قشنگی هم میدوزن. همه هم زباناشون قوی میخوان برن که دیگه برنگردن. خیاطی فقط برا پیرزنا نیستش که. دانش آموزای 16 17 سالم باباشون کارخونه دار خودشونم باهوش اومدن هنرستان

شوهرم اجازه نمیده هر کاری برم به ارایشگری فکر میکنم اما اصلا از کجا باید شروع کنم

دبیری که محیطش زنونه س میزاره بری؟ اگه کل قرآن و حفظ باشی بهت مدرک لیسانس میدن میتونی بری دبیر مدرسه شی 

با ازمون یا بی ازمون  

دوتا آزمون داره فقط همون حفظه با ترجمه که کلا تو حفظ اگه ترجمه بلد باشی عالی حفظ میشی ۱آزمون کتبی ی آزمون شفاهی که بعدش لیسانس میدن  کل قرآنم میتونی تو ۱سال حفظ کنی روزی ۲ساعت هم وقت بزاری با توجه کافیه منم حفظ میکنم اگه خواستی کمکت میکنم 

دوتا آزمون داره فقط همون حفظه با ترجمه که کلا تو حفظ اگه ترجمه بلد باشی عالی حفظ میشی ۱آزمون کتبی ی ...

میشه به من کمک کنی لطفا خیلی دوست دارم حفظ کنم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)