2821
2789
اسم های ایرانی همشون با اصالت و خوش اوا هستن .من اینا رو دوست دارم:اهورا/هیراد/آرمان/ آرمین/ کامیار/ ...

من اسم ارمین دوس داشتم که یکی از فامیلامون اسم بچشو گذاشت. گفتم رادمین یکم به ارمین شبیهه

رستا فک میکنم اسم دختره. بیشتر پیشنهاد بدین 😭

تو سبک همین رادین باشه؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارمیا

ارمان 

نیوان

فرسام

ارتام

اهورا 

مهرپویا

آراد

کیسان 

کسری

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
منم حس میکنم خیلی تکراری شده همه جا این اسمو میبینم 

اره اما تو فامیل و آشنا ما نداریم اصن 

دو دلم ک این اسمو بزارم یا نه 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
اره تو سبک رادین و رادوین و اینا حالا بازم فرقی نداره فقط خوشگل باشه🤕🥺

آروین 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 
اره اما تو فامیل و آشنا ما نداریم اصن  دو دلم ک این اسمو بزارم یا نه

خب اگه تو فامیل ندارین خوشگله اسمش تو فامیل اسمش تک میشه منم شک کردم رادین بزارم یا رادوین یا رادمین 🤯

هامین..هاکان..هایکان..هیرمان..هیرکان..هیربد..هیوا..پارسین..رادمان..رادوین..دانیار..دیار..دیاکو..کوهیار..آروکو..آرتیمان..آکام..کیهان..گیو..ژیوان..آریو..ماردین..ماکان..ویگن..داریو..پارسان..آراد..آریامان..کایا..آرنیک..راینیک..ماکوان..شاهان..شایراد..شایگان..آدریل..آریل..داوین..ناتان..لیام..آرتیکا..آرکو..راتین..

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
خیلی اسم جذابیه برا یه پسر حس میکنم صاحب این اسم یه پسر بلند قد هیکلی میشه😃

هیکلی که نه ولی قد بلنده😂

ممنونم عزیزم❤❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
خب اگه تو فامیل ندارین خوشگله اسمش تو فامیل اسمش تک میشه منم شک کردم رادین بزارم یا رادوین یا رادمین ...

رادین از بین اینایی ک گفتی قشنگتره 

آروین..آبتین

تو فامیل ما هم اسم ارمین دارن هم رامین حالا اروین رادمین خیلی شبیه ایناس. من میدونم بچم بدنیا میاد ولی من هنوز اسمی براش انتخاب نکردم 🤭

تو فامیل ما هم اسم ارمین دارن هم رامین حالا اروین رادمین خیلی شبیه ایناس. من میدونم بچم بدنیا میاد و ...

اشکال نداره که شبیه باشه خوده اسمو که نمیزاری..رادمین و رادینم شبیه این اسما فامیلتونه...آروید هم قشنگه..ادوین و آدوین آرتین و پارسین و دایان . هامین هم قشنگن..برو اینستا پیج_parsiname_رو دنیال کن خیلیییی اسمای قشنگی معرفی کرده

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز