2777
2789
عنوان

جاهای قشنگ مازندران برای تیر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 24 پست
ببین بنظرم الان هوا بره سمت شرجی  دریا رو متاسفانه مسافرا به گند کشیدن وتمیز نیست  پر پش ...

یعنی ویلا کنار دریا نگیرم؟

یسال گرفتم اتزلی چقد عالی بود

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو گوگل ببین عزیزم  فیلبند ییلاقه تو ابر هایی تو دل جنگل و ارتفاعات جواهردهه هم ییلاقه خی ...

زدم 

خدایی قشنگه

گیج شدم

چون میخولم از قبل رزرو کنم نمیدونم کجا رو انتخاب کنم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
یعنی ویلا کنار دریا نگیرم؟ یسال گرفتم اتزلی چقد عالی بود

اب وهوا شمال معلوم نیست یه باراین فصل درحد مرگ شرجی و گرمه یه بارم خنک از خانم های ساکن شمال بپرس اب وهواداخل شهر چجوریه 

ولی خب ما معمولا این فصل میریم ارتفاعات من تحمل شرجی ندارم

من فیلبند رو پیشنهاد میدم  کلا تابستونای شمال دریا  کلافه کننده اس

حتی اگه ویلا بگیرم نزدیک دریا؟

خوشم میاد ی شب نزدیک دریا باشم

ای خدا گیج شدم

برم فیلبند دیگه باید رامسز و کلاردشت نرم

زدم  خدایی قشنگه گیج شدم چون میخولم از قبل رزرو کنم نمیدونم کجا رو انتخاب کنم

محشره عزیزم هوا خنک مه وابردزیرپاته 

بوسوختن چوب میاد 😍 

من به شخصه جنگل ترجیح میدم به دریا 

دریا شمالو مسافرا به گند کشیدن  لب ساحل چادر میزنن  اشغال میریزنن تو اب پره اشغاله 😪

حتی اگه ویلا بگیرم نزدیک دریا؟ خوشم میاد ی شب نزدیک دریا باشم ای خدا گیج شدم برم فیلبند دیگه ب ...

اره اونطوری خوبه قشنگه 

سرخرود ویلاهاش خوبه 

از محمود اباد  خلوت تره چون دارین از سمت مشهد میاین تا برین رامسر خیلی راهتون دور میشه 

بعد همین وسطای استان باشن بعدش میخواین برین قم راهتون نزدیکه