2777
2789

خیلی وقته شبا ک میشه بدجور صدا میاد از تو پذیرایی یا سنگینی احساس میکنم انقد میترسم ک قلبم حس میکنم میخواد وایسه از ترس.. دیشب دوستمم اومده بود پیشم انقد صدا میومد بنده خدا اونم ترسیده بود خیلی..پیش دعا نویس و این چیزا نمی‌خوام برم. سوره ای دعایی چیزی هست ک بخونم ک رفع شه هرچی هست؟حالم بده 🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۴۰ روز غروبا سوره بقره پلی کن تو خونه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

چهار قل 

اذان با صدای بلند گفتن 

آیت الکرسی 

با سرکه آینه و هرجا که لازم باشه رو پاک کردن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

آیت الکرسی بخون،بنوبس چند جای خونه بزار،سوره بقره پخش کن تو خونه سوره ناس زیاد بخون مخصوصا موقع خواب ایشاالله رفع میشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 30 دقیقه پیش
2791
2779
2792