2789

چه اسم بدیه... اصلا اوای قشنگی نداره 🤔 معنیش چیه؟ انگار عربیه 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو ایران ریحان هست که تو ترکیه ریان تلفظش میکنن عملا ریان بی معنیه تو ایران

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

معنیش میشه شاداب و تازه به عربی 

قطر یه تیم هم داره الریان 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه باهم فرق میکنن. 

ریحان گیاهه.  ریان یه دروازه در بهشته.

خود ترک ها هم بین شون فرق قائلن

توی ایران من دیدم که اسم پسر گذاشتن

یاد پارچه ریون میافته آدم 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

استارتر به نظرم یه اسمی بذار که تلفظش راحت باشه و همه بتونن بخونن هم مدرسه هم اجتماع

اره فک کن! بچه تا اخر عمرش هی باید همه جا توضیح بده تلفظ اسمش چیه 🤔