2777
2789
عنوان

فوت مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 40 پست

محکم باش بخاطر همون خواهرت الان اون بیشتر ب تو نیاز داره مادری کن واسش میدونم میدونم میدونم سخته اما چ میشه کرد همه ما ی روز میریم اما بلند شو قوی باش فقط بخاطر خواهرت برادرت پدرت تو الان ی جورایی ستون اون خونه شدی توکل کن ب امام حسین از مادرت کمک بگیر بلند شو محکم باش خدا دلتو آروم کنه الهی من که یه غریبه هستم بغض کردم فقط از خدا میخوام ک ب همتون صبر بده ولی میدونم تو خیلی مهربونی از تک تک کلمه هایی ک نوشتی مشخص ابجی مهربان

عزیزممممم الان باید قوی تر از همیشه باشی خواهر برادرت الان بیشتر از هر وقت بهت احتیاج دارن دور از جون فک کن به جای مادرت شما به رحمت خدا رفته بودی از اون بالا خونوادتو میدیدی راضی بودی انقدر خونوادت رنج ببرن؟ مامان الان جاش خوبه مطمئن باش اون دوست داره شماها آرامش داشته باشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۵ ماه ک از دست دام تا میتونی گریه کن تا دلت اروم شه خودتو سر گرم زندگی کن اشکال نداره بشو پناه ...

بعد از دوماه یک هفتس میتونم گریه کنم 

ولی دیگ نمیکشم 

همه جای خونه حضور مامانم حس میکنم همه جا 

وقتی فکر میکنم زمان میگذره و اون دیگه توی آیندم نیست روانی میشم 

اینکه دیگه نیست 

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

فقط به همون خواهر برادرت فکر کن چقدر بی پشت و پناه شدن که به تو پناه آوردن،اگه میخوای خودتو فدا کنی حداقل فدای اونا شو که مامانت هم راضی باشه ازت ،روحش در آرامش باشه ،به عنوان یه مادر میگم ،هیچی برای یه مادر سخت از این‌نیست‌غم‌و غصه ی بچه ها شو ببینه ،حتما مامان شما هم از اون دنیا میخواد فقط بجه هاش خوش باشن خوشی شونو ببینه 

من خواهرمو ازدست دادم ،۴۵روز بعد پدرم والان سیاه پوشم کلا ۵۱روزه عزادارم و آتیش دارم میگیرم .له شدم ...

عزیزم خدارحمتشون کنه خیلی سخته ،درد اوره

ولی من خیلی ضعیفم ،اثن بدون اون نمیتونم 

هر لحظه هر جا اونو میبنم  حتی صداشو میشنوم ولی نیست 😔

عزیزن خودکشی تو میدونی برادر خواهرات رو نابود میکنه و واسشون یه الگو میشه و امکانش زیاده اونها هم انجام بدن ؟!مادرت این همه زحمت کشیده تو رو بزرگ کرده و دوس داره خوشبخت بشی .چرا میخوای  روح نادرت رو آزرده کنی هم خواهر برادرهاتو نابود کنی؟عزیزم با خواهر برادرات چند سال اختلاف سنی داری؟

خودت میگی خواهر و برادرت امیدی جز تو ندارن  خودت میگی ۱۳ سالشه  من دارم به این فکر ...

عزیزم چقدررر قشنگ حرف زدی... من گریم گرفت با حرفات ...‌‌‌‌‌‌‌چقدر امیدوار کننده بود صحبتات خیلی فهمیده ای

منم مجرد بودم و مادرمو از دست دادم و به نظرم این یهویی از دست دادن خیلیییی خیلیییی بهتر از دور از جون مریض شدن و زجر کشیدن و زمینگیر شدنه!

نمیگم همه چی درست میشه ولی خیلی خیلی بهتر میشه و میشه یکم به زندگی عادی برگشت!

چیزهایی که به ما کمک کرد اینا بود

یکیش زیاد کردن رابطه با دوست و آشنا.سعی کنین بقیه رو دعوت کنید یا خودتون مهمونی برین و زیاد تنها خونه نمونین

برنامه های تفریحی بزارین مثلا فیلم هیجان انگیز دانلود کنین خانوادگی ببینین... برین پیکنیک خارج از شهر... یا برنامه پیاده روی شبانه اطراف خونه بزارین

و اینکه اولویت فقط و فقط ارامش خودتونه هر کاری فکر میکنین خوشحالتون میکنه انجام بدین اصلا به حرف بقیه کاری نداشته باشین و این جمله هم یادت باشه (شما شاد و خوشحال باشین روح مادرتون هم شاد و خوشحاله پس تا میتونین واسش تلاش کنید)

proud femenist  

[QUOTE=293337444]عزیزم خدارحمتشون کنه خیلی سخته ،درد اوره ولی من خیلی ضعیفم ،اثن بدون اون نمیتونم  هر لحظه هر طبیعی هست ناراحت باسه و باید سوگولری کنی و حداق یکسال طول میکشه با قضیه کنار بیایی

عزیزم خدارحمتشون کنه خیلی سخته ،درد اوره ولی من خیلی ضعیفم ،اثن بدون اون نمیتونم  هر لحظه هر ...

من دختر نازک نارنجی که آجیمو از مادرم بیشتر دوست داشتم آجیم خودخواهی کرد ،خودشو ....من و بقیه موندیم تو عذاب یه چرای بزرگ یه علامت سوال غول پیکر مونده تو دلمون اصلا مرگ پدرم بعداز ۶روز عادیه برام ولی خواهرم نهههه

خودت میگی خواهر و برادرت امیدی جز تو ندارن  خودت میگی ۱۳ سالشه  من دارم به این فکر ...

۲۳ سالمه 

خیلی سخته من وقتی مادرم بود همش درگیر درس و کار بودم و الان ک رفته مسئولیت ی خونه افتاده رو دوشم 

سخته بخدا 

من جا زدم نمیتونم کاری واسه خودم بکنم 

بخدا انقد روحیم داغونه همش با اون بچه دعوا میکنم 

از خودم بدم میاد