2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 27 پست
سلام برید دکتر سونو بدید شیاف و امپول بده بمونه شاید اشتباه میکنید

تقریبا دو هفته ام لک بینی داشتم

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید باردار نبودی اصلا و اون لخته هم ربطی به حاملگی نداشته باشه

پس چی بوده ، خدا کنه حامله نبوده باشم

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
بیبی چک زدی؟ویار و حالت تهوع داشتی؟علائم بارداری داشتی؟اگه هیچکدومو نداشتی حتما بخاطر نامنظم بودن پر ...

شرمنده به خاطر عکس اما لختش اینقد بزرگ بوده یعنی لز نامرتبی پریودمه 

شرمنده به خاطر عکس اما لختش اینقد بزرگ بوده یعنی لز نامرتبی پریودمه 

عکست باز نمیشه عزیزم ولی ممکنه بخاطر نامنظمی پریودت باشه.چون لایه داخلی رحم ضخیم میشه و هرماه ریزش میکنه و بصورت لخته دفع میشه و شما اگه دوماه ریود نشدی ممکنه لایه داخلی رحمت خیلی ضخیم تر از حدمعمول شده باشه و با پریود شدن و ریزش اون لایه ضخیم یه لخته خیلی بزرگ دفع بشه و چون غیر طبیعیه به سقط فکرکنی.بجز لخته چیز دیگه ای ازت دفع نشد و علائم خاصی نداشتی؟

عکست باز نمیشه عزیزم ولی ممکنه بخاطر نامنظمی پریودت باشه.چون لایه داخلی رحم ضخیم میشه و هرماه ریزش م ...

پریود نشدم اما پریودی تقریبا ۴۵ روز فاصله شد و عقب انداختم درد خاصی نداشتم و فقط بعد از رابطه ت  حموم این اتفاق افتاد برام شبش لک داشتم اما بعدش دیگه لک و خون ندیدم 

پریود نشدم اما پریودی تقریبا ۴۵ روز فاصله شد و عقب انداختم درد خاصی نداشتم و فقط بعد از رابطه ت &nbs ...

والا من خیلی سر در نمیارم.بنظرم یه متخصص زنان برو هم مشکل نامنظمی پریودتو بهش بگو و هم این اتفاقی رو که برات افتاده.تا راهنماییت کنه و برات سونوگرافی و ازمایش بنویسه که مطمئن بشی چیزی نیست.نامنظمی پریود نشانه کیست میتونه باشه

والا من خیلی سر در نمیارم.بنظرم یه متخصص زنان برو هم مشکل نامنظمی پریودتو بهش بگو و هم این اتفاقی رو ...

ممنون عزیزم از راهنماییت