2777
2789
عنوان

خواستگاری خیابانی تا حالا دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 26 پست
بله دیدم    گفتم متاهلم می‌گفت خواهر یا فامیل مثل خودت نداری

راستش به نظرم اصلا صورت قشنگی نداره اینجور خواستگاری کردن، چه پر رو هم هستن میگیم نه بازم دنبال این هستن که یه آشنای مناسب براشون داشته باشیم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیدم.سه بار.منم ۱۵ سالم بود اولین بار تو خیابون با مامانم بودم.

یه بار هم فکر کنم ۱۹ یا ۲۰ سالم بود.چادری نیستم ولی اون روز همین جوری تفریحی چادر سرکردم رفتم بیرون.همون سر کوچه نرسیده یه زنه بدو بدو بهم گفت خانووووووم خانووووم منم ترسیدم اولش بعد وایسادم گفتم شاید میخواد آدرسی چیزی بپرسه.گفتم بله؟گفت شماره خودت یا مامانتو بده واسه خاستگاری.خیییلی اصرار کرد.قبول نکردم در رفتم😂

حقیقتا برام پیش نیومده شاید خواهرزادت خوشگله واسه همین ولی خیلی باحاله ها این جور خواستگارا سیاهی ...

راستش من این رو درست نمیدونم که از یه دختر نوجوان خواستگاری کنن،یعنی کلا تو فرهنگ خانواده ما همچین چیزی نیست، خواهرزاده ام هم دوست نداره حتی تو روحیه اش هم تاثیر بد گذاشت

راستش به نظرم اصلا صورت قشنگی نداره اینجور خواستگاری کردن، چه پر رو هم هستن میگیم نه بازم دنبال این ...

حالا یه بار رفته بودیم بیرون دوستم و مامانم بودن بعد خانومه به دوستم گیر دادن فهمید متاهله به مامانم گفت اون یکی دخترتون قصد ازدواج نداره  یعنی ده نفر هم بودیم فکر کنم دونه دونه میخواست آمار دربیاره

دقیقا بخصوص اگه دختره معلم باشه😂

آره شنیدم معلما زیاد طرفدار دارن 😅

من کارمندم متاهل ک هیچ بچه هم دارم چند تا همکار خانمم هستیم همه متاهلیم سه چهار ماه اول کارم آسایش نداشتیم طرف میومد میگفت خانم میشه شمارتون بدین؟ میگم چرا میگه برا امر خیر میگم من متاهلم میگه عه پس شماره همکار بغلیت میدی؟😑😑 میگم اونم متاهله خب میگه خب پس مجرداتون کیان شماره اونارو بده😂😂😂😂😂

آدم دلش میخواد سرشون بگیره بکوبه ب دیوار😅

جالب اینجاست که پسره تو کار واردات ماشین لوده اون موقع،یعنی دختره افتاده بود تو دبگ عسل بعد چند ماه هم ازدواج کردنOTE=293310413]سلام،اره عموی دوستم تی مجتمع خرید یه دختره رو یببنه تو یه نگاه عاقش میشه جلوشونو میگیره زنگ میزنع ما ...[/QUOTE]