2777
2789
عنوان

در حد ۱۵ ثانیه....🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه مک تموم نشده؟

نمیدونم من که میرم امتحان میدم ولی لابد این خانم میره

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
انشات خیلی خوب بود تو مدرسه نه؟😁

اره 😂😂

خیلی رمان میخونم

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

چون این انتخاب من است چون امام خوبی هاست امامی ک ضامن ماست براستی  چ خوب است که  ما ایرانی ها امام رضا را در نزدیکی خود داریم و میتوانیم برویم روبه پنجره فولادش و با او دردو دل کنیم و ارام شویم ❤ 

من همانم دختر امیدهای بی کران...🌱

من امام رضایی ام چون او موهبتی الهی است گویی مرواریدی در صدف است که باید آنرا قدر دانست امامی مهربان تر از مادر یاریگر تر از پدر و تکیه گاهی که هرگاه به اون تکیه کنی آسمان دلت را از تیرگی ها زدوده و تبدیل به دریایی زلال و شفاف خواهد کرد امامی که مهربانی اش همه را مدهوش کرده حتی پرنده ای را که نمی‌تواند از او دور شود و با مهربانی او انس گرفته و دیار خود را فراموش کرده و به خانه ی امام مهربانی ها پناه آورده و در آسمان خانه اش مهربانی اورا فریاد میزند و همه را به سوی او فرا میخواند