acalm مدیر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 عنوان کتاب vocabulary | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 20 پست به غیر از (Oxford word skill(intermediate,,advanced 594 essential words(Vocabulary in use (advancedچی بخونم دیگع؟این Vocabulary for ielts یا tofel که میگن دانلود میکنم اصلا کلمه نداره تسته بیشتره اگه اینا مدنظرتونه میشه عکس جلدش رو بزارید؟ تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی! 1402/03/08 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
acalm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 ممنون از راهنماییت❤️ ❤🦋 تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
acalm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 Vocabulary for the high school students English vocabulary organiser کدومش سطح بالاتری داره؟ دومی؟ تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
acalm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 فقط آیلتستون چند شد و روزی چندساعت وقت میزاشتید؟ ۷.۵ روزی که یادم نیست ولی ی سری skill های آیتلس ربطی به دانش نداره و خب چیزی نیست که سریع جمع بشه باید تو طول اون چند سالی که زبان خوندید ، خونده بشه ولی تست و اینا زیاد کار کردم تقریبا البته من اونموقع که آیلتس دادم انگار ایران نداشت🤨🤨 آموزشگاهی بود و البته شبیه آیتلس واقعی بود فقط تایمش اونقدر کم نبود تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
فراانک عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 1517 ۷.۵ روزی که یادم نیست ولی ی سری skill های آیتلس ربطی به دانش نداره و خب چیزی نیست که سریع جمع بشه با ... دوست من ساگرد زرنگ بود خودشو پاره کرد شد ۶.۵😑
acalm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2680 دوست من ساگرد زرنگ بود خودشو پاره کرد شد ۶.۵😑 ربطی به دانش نداره یکی از همکلاسی هام در حد متوسط هم بلد نبود ریدبتگ رو ۸.۵ گرفت(((: ریدینگ به اون سختی تردید نکن که نوری هست🌝🍀 تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9538 کدومش سطح بالاتری داره؟ دومی؟ نه اتفاقا اولیولی بازم خودت پی دی افاشونو ببین خدایا شکرت❤️