2777
2789
عنوان

ایییییییی تفففففففف💦🥴لعنت بهتتتتت:

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 63 پست
ن نمیشه ک😂من قراره فقط واسه ینفر غذا درست کنم اونم شوخرمه

خب اگه میخوای از فکرش بیای بیرون باید همینکارو کنی نمیشه که تا وقتی مجردی هر کار دوست داشته باشی نکنی و همش به فکر شوهر باشی که خوش باش هر وقت وقتش شد اون ادمی که باید سر راهت قرار میگیره ولی اگه همش تو فکر شوهر باشی اونجور که باید جوونی نمیکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂بمیر توعم  یه سال مونده تموم کنی دیگ من چی بگم بشین درستو بخون شوهرو بزا واس دانشگاه ...

آره فقط دوران دانشجویی این شپش دبیرستانی ها چیه باهاشون دوس می شن دخترها اسمشم میزارن دوس پسر🤣🤣🤣

موهامم باید اتو بکشم سه ساعت فردا هم باید کارام بکنم بعدظهر میان هییی 

خب مگه اتو‌کشیدن چقدر وقت میخواد من روز‌ عروسیم بهم‌گفت ساعت هفت بیا آرایشگاه من تازه ساعت ده بیدار شدم رفتم‌ حمام 

بماند وقتی هم رفتم آرایشگاه کلی فحش خوردم🤣🤣😎

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
آره فقط دوران دانشجویی این شپش دبیرستانی ها چیه باهاشون دوس می شن دخترها اسمشم میزارن دوس پسر🤣🤣🤣

😂😂😂👌👌👌

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خب مگه اتو‌کشیدن چقدر وقت میخواد من روز‌ عروسیم بهم‌گفت ساعت هفت بیا آرایشگاه من تازه ساعت ده بیدار ...

موهام بلنده من لاخ لاخ اتو میکشم صااااف اووف 

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

😂😂😂👌👌👌

فکر کن زمان ما تلفن همراه همه نداشتن سال ۸۸،میرفتیم با دوستام جای تلفن عمومی ها خوابگاه صفش یک ساعت بود که نوبتمون بشه وایمیستادیم که مثلا پسر عموی هم اتاقیمون رو فیلم کنیم مزاحم بشیم 🤣🤣🤣😍🤣😍😍🤣واااااای نگم چقدر مزاحم تلفنی فامیل شدیم

بچه ها آنلاین شاپ خانومی بمناسبت تولد شاپش امسال قرعه کشی داره،

سال پیش خواهرم اسمش دراومد گفتم بشمام بگم😍

بیایین نام نویسی کنین اسم شمام بین شرکت کننده ها باشه،

ایشالا ک برنده یکی از خانومای خودمون باشه😍🥳

در مورد امنیتش هم نگران نباشین خانومی رو خیلیا می‌شناسن خودمم چن ساله خرید میکنم ازش

https://www.khanoumi.com/lottery?referralCode=d5f1ed05-c1ec-4ac3-a9e4-ea85421065d6

لینک آبی نمیاد کپی کنین و تو گوگل سرچ کنین بالا میاد بوس بهتون😘

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]