2777
2789
عنوان

از زندگی چی میخواین

1172 بازدید | 49 پست

بیاین بگین و یه امین براش بفرستیم انرژی خوب بگیریم و اینکه انشالله همه به خواسته هاشون برسن بعد چند سال این تاپیک و دیدین ذوق مرگ بشیم که رسیدیم بهشون 😍😍😍راسوی بگین چقدر پول لازم دارین برای خواسته هاتون 😁😁

من از این زندگی از این دنیا یه خونه ویلایی ۳۰۰ متری میخوام و یه ماشین خوب میخوام 

و اینکه بتونیم با همسرم یه زندگی نرمال و خوب برای بچه هامون درست کنیم درسشونو بخونن برای خودشون مستقل بشن اینکه مستقل بشن برام خیلی خیلی مهمه 

با یه ادم با سطح شعور بالا ازدواج کنن و با هم تفاهم داشته باشن 

بعد چند سال انشالله بتونیم بهشون برسیم

🥲🥲🥲شاید خیلی چیزی ساده باشه جاهای دیگه اینا چیزی نباشن ولی واقعا ارزومه اینا 

من برای خونه ماشین ۱۰ میلیارد البته الان با این تورم شاید چند سال دیگا ۲۰ میلیارد ولی فعلا در حال حاضر ده بستمه ممنون مچکر 🤣

آرامش 

پول 

عشق 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان