2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 39 پست
خب بالاخره با قصد ازدواج داره یا نه اگه داره که باید روند آشنایی طی بشه یا حتی بگین پس مرداد تماس م ...

میترسم منتظر بشم تا مرداد یهو ی کیس خوب بیاد براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم میگه مادرش ک نمیاد زنگ بزنه بگه بله پسندیدیم.باید چندوقت دیگه دوباره خودمون پیگیر بشیم.درست م ...

درست میگن خواهرتون ولی چند وقت دیگه دیره

همین امروز عصری تماس بگیرین

باید با مادرش صحبت کنین و ببینین نظرشون چیه. شاید دارن بهونه میارن و نظرشون کلا منفیه

والا پشت تلفن ک ظاهرا خوشش اومده بود.کلا پریروز تماس گرفتیم ینی ب این سرعت نظرشون منفی شد با ی عکس؟اتفاقا عکسم خوب بود. اصلا حضوری نرفتیم و ندیدیم همو

درست میگن خواهرتون ولی چند وقت دیگه دیره همین امروز عصری تماس بگیرین

میگه تازه عکس فرستادیم ده روز صبر کن دوباره تماس میگیرم ک بفهمن قصدمون جدیه

باید با مادرش صحبت کنین و ببینین نظرشون چیه. شاید دارن بهونه میارن و نظرشون کلا منفیه

خیلی استرس دارم.ظاهرم بد نیس.مشکل مالی هم ندارم.دنبال خونه خریدنم هستم.اولش خوب برخورد کرد سنمو پرسید اسممو پرسید شغلمو عکس خواست.نمیدونم شاید هنوز زوده اخه دیشب عکس فرستادیم

میگه تازه عکس فرستادیم ده روز صبر کن دوباره تماس میگیرم ک بفهمن قصدمون جدیه

نه بابا ده روز خیلی زیاده طرف ممکنه فکر کنه برای شما ارزشی نداره.

من خودم زمانی که هنوز ازدواج نکرده بودم توقع داشتم خواستگارم و خانوادش زود زنگ بزنن و خواهان بودن و تمایل داشتن خودشون رو نشون بدن

خیلی استرس دارم.ظاهرم بد نیس.مشکل مالی هم ندارم.دنبال خونه خریدنم هستم.اولش خوب برخورد کرد سنمو پرسی ...

میفهمم چه حسی داری..

دخترو قبلا دیدی؟ دوسش داری؟

براتون دعا می کنم نظر خانواده ی دختر مثبت باشه

نه بابا ده روز خیلی زیاده طرف ممکنه فکر کنه برای شما ارزشی نداره. من خودم زمانی که هنوز ازدواج نکرد ...

خب مادرش گفته ب دخترم نمیگم فعلا تا آزمون بده‌. وقتی اینو گفته زنگ بزنیم چی بگیم؟