2777
2789
عنوان

كسي عمل روده بزرگ انجام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 14135 بازدید | 48 پست
یعنی موقع  دفع متفوع حس دفع متفوع رو ادم داره با نه؟

نه نداره چون وقتی میخوای مدفوع کنی باید به خودت فشار بیاری دیگه تا مدفوع خارج شه اما وقتی بهت کیسه وصله بدون فشار مدفوع خارج میشه 

دراصل اون کیسه رو بهت وصل کردن تا فشاری به گوارشت نیاد 

دستگاه گوارشت یجورایی خودشو بازسازی کنه 

البته تو مطالعه ای که کردم اینطوری گفته بود 

احساس ترحم نسبت بهتون پیدا کردم 😁🤝

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی موقع  دفع متفوع حس دفع متفوع رو ادم داره با نه؟

سلام 

منم یکی از دوستام کل روده شو برداشتن سرطان نبوده پولیپ داشته خیلی خیلی می‌ترسیم. خوب میشه؟ اونم خیلی جوونه آیا بعدها میتونه ازدواج کنه و بچه دار بشه ؟ لطفا لطفا اگه پیاممو دیدید جواب بدید براتون آيت الکرسی میخونم💛💛

دوستتون حالشون چطوره؟؟ 

خداروشکر معجزه شد زنده موند دوست من حتی زنده بودنش هم معجزه ست داره مراحل درمان و طی میکنه کامل خوب نشده اما دکتر میگن میشه میخواد پیوند روده انجام بده 

خداروشکر معجزه شد زنده موند دوست من حتی زنده بودنش هم معجزه ست داره مراحل درمان و طی میکنه کامل خوب ...

چندسالشونه؟ نوع پولیپ روده شون رو میشه بگید. منم همین مشکل رو دارم. ممنون میشم جواب بدی

چندسالشونه؟ نوع پولیپ روده شون رو میشه بگید. منم همین مشکل رو دارم. ممنون میشم جواب بدی

۲۸ سالشه نمیدونم نوع پولیپ روده شونو ولی برو پیش یه دکتر خیلی خوب اگه بری درمان میشه اگه نری خیلی خطرناک میشه میخوای اسم دکترشو بهت بگم؟

۲۸ سالشه نمیدونم نوع پولیپ روده شونو ولی برو پیش یه دکتر خیلی خوب اگه بری درمان میشه اگه نری خیلی خط ...

منم روده م پولیپ سازه. تشخیص براینه ک هرچه زودتر برای راحتی خودم رودمو بردارم. پولیپ های روده م خیلی ریز هستن پی اخرین کولونوسکوپیم. پولیپ هام خوش خیمه. دکترش کی بوده. میشه بپرسی ازش ک نوع پولیپش چی بوده؟ کل رودش رو برداشتن؟؟کیسه گذاشتن براش؟ 

منم روده م پولیپ سازه. تشخیص براینه ک هرچه زودتر برای راحتی خودم رودمو بردارم. پولیپ های روده م خیلی ...

دکتر انارکی بیمارستان طالقانی تهران به شدت دکتر خیلی خوبی هستن واقعیتش من دوستم این مشکل و نداشت عموم داشت این تایپیک هم همون موقع ها زدم نمیدونم چرا نوشتم دوستم عموم ۲۸ سالشه و خب ما تقریبا پیش بهترین دکترااا روده رفتیم از کرمانشاه بگیر تا شیراز تا اصفهان ‌و تهران 

آره روده شو برداشتن و کیسه گذاشتن چند ماه دیگع هم میخواد بره برا پیوند 

عموی من خیلی خیلی حالش بد بود و در عرض دو هفته اینجوری شد و احتمال زنده موندنش ۱۰ درصد بود 

ازتون خواهش میکنم هر چی زودتر عمل کنید وگرنه خدایی نکرده اتفاق عموی من هم برای شما میوفته 

الان راحت میره سرکار و دیگع از درد و قرص و همه اینا راحت شد 

فروردین ماه بود که من هم نیاز داشتم یکی این حرفا رو بهم بزنه اصلا نترس هیچی نیست روحیه داشته باشه عمل میکنی دو سه ماه ‌کیسه میزاری بعد هم پیوند انجام میشه مثل روز اول اگه عوض مالیت خیلی خوبه برو بیمارستان خصوصی هر چند بیمارستان طالقانی هم واقعا خوب بود با اینکه دولتی بود بعد از عمل خیلی خیلی به خودتون برسید باید حسابی بدنتون تقویت بشه هر چقدر سیستم ایمنی بدنتون بالا باشه زودتر براتون پیوند میزنن 

دکتر انارکی بیمارستان طالقانی تهران به شدت دکتر خیلی خوبی هستن واقعیتش من دوستم این مشکل و نداشت عمو ...

برام دعا کن. مرسی ک جواب دادی من ی ماه دیگه باید برم کولونوسکوپی دکترم گفت باید وضعیتت رو چک کنم تا جایی ک بتونم پولیپات برمیدارم. 

فروردین ماه بود که من هم نیاز داشتم یکی این حرفا رو بهم بزنه اصلا نترس هیچی نیست روحیه داشته باشه عم ...

دکتر ب من گفت هرچ زودتر عمل کنی بهتره زودتر هم خوب میشی ب من گفت پنج الی ده سانت روده ت رو نگهدار بقیه ش بردارن. اولش هم خیلی ترسیدم گریه کردم افسرده شدم ولی الان دیگه قبول کردم ک سلامتیم باای عمله. خدا ب همه کمک کنه بعدم کمک ما کنه. مرسی که جواب دادی گلم🤍🙏🏻خدا ب همه سلامتی بده انشالله. التماس دعا

سلام 

آش تره با آبقروت سفید بخورید خوب میشید ان شاءالله 

دیگه نیاز به عمل نیست 

این عمل خیلی خطرناکه تا جایی که می توانید با غذای مناسب و ورزش و سفر به جاهای دنج و بی سرصدا و همین آش تره و آبقروت سفید خودتون رو درمان کنید و عمل نکنید.