2777
2789
عنوان

وزنم زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست
وااای جدی چند وقته جودو کار میکنی من عاشقشممم

از سال ۹۷ ☺️

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ردت چیه تو جودو کدوم شهری ببخشید انقد سوال پرسیدم ولی عاشق این ورزشم

جنوب

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)
ورزش سختیه؟ میشه یکم راجبش توضیح بدی

خب اره ولی علاقه داشته باشه معلومه که عالیه

در سطح کشور مدال داری؟

یه دونه مسابقه لیگ کشوری☺️

جدا از اون کمک داورم بودم

چطور؟ اخه حس میکنم باید لاغر کنم:) با اینکه شکم و پهلو ندارم بنظرم زیاد بود .. ببخشید

ببخشید انقدر واضح میگم از نظر من شما الان شبیه چوب لباسی هستی که ازش لباس آویزون شده 

چجوری میشه شما الان اضافه وزن داشته باشی تازه کمبود وزنم داری خواهر من با قد ۱۶۰ ۵۴ کیلوعه پوست و استخونی بیش نیست