2777
2789
از دوماه قبل بری دنبال خونه بهتره انشالله خونه بخری امسال  ولی اگه جات خوبه سعی کن بشینی

وای ما کمتر از یک ماهمون مونده 🥴🥴

جامون خوبه از خیلی نظرا، اما کوچیکه.مثلا موقت اومدیم اینجا الان سه ساله هستیم. دیگه نمیتونم بمونم 

قربونت ان شالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یک ماه قبل معمولا خود صاحبخونه اگه بخواد تمدید کنه میپرسه که شما هم میخواید و سر یه قیمتی توافق م ...

ما خونه بابام هستیم . و اون حرفا رو نداریم چندان 

ولی خب تیر باید بریم 

منم امسال اولین سالی بود که مستاجری رو تجربه کردم از یه ماه قبل شروع کردم به سرزدن به بنگاه ها شما ...

ما چهار ساله ، اما خونه غریبه نبودیم.

دیگه امسال گفتم بریم . 

بله خداروشکر باردارم، درسته سخته ولی ذوق خونه جدید رو هم دارم 😍😍 خدا کمکون کنه واقعا

ما چهار ساله ، اما خونه غریبه نبودیم. دیگه امسال گفتم بریم .  بله خداروشکر باردارم، درسته سخت ...

ای جااان عزیزم😍😍😍😍😍

ان شاالله

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
پدرم سوپری داره،حتی جمعه هاهم تعطیلی نداره. نمیتونه . مامانمم ‌‌‌‌‌‌‌‌پاهاش درد می‌کنه دلم نمیاد ب ...

پس بگرد تو دیوار موردا رو بگو به همسرت زنگ بزنه بعد خود اون بنگاهی ها موارد مشابه رو میگن برید شب بینید 

به دنبال وارستگی 
پس بگرد تو دیوار موردا رو بگو به همسرت زنگ بزنه بعد خود اون بنگاهی ها موارد مشابه رو میگن برید شب بی ...

آره نگاه میکنیم 

متأسفانه انقدر قیمتا بالاس که آدم میمونه 

میگم بگردیم شاید بهتر باشه.

یه کمپین مضخرف هم راه انداختن خود مستاجرا، مثلا میان آگهی دروغین با قیمت پایین میذارن که قیمتا رو پایین بیارن.

به هر کی پیام میدم از اوناس😕😕