2777
2789
عنوان

واسه حرم امام رضاچیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 148 پست
6 سال

ببرش رواق کودک ...بزارش اونجا...درضمن بیشتر صحن ها داره دسشویی ...من نمیدونم از کدوم صحن وارد میشی ک دسشوییارو بگم کجان ولی یمتونی باشوهرت شیفتی برید یعنی یکبار شوهرت بچه رونگه داره شمابرو زیارت ی بارم شمانگه دار شوهرت بره زیارت ی کاردیگه هم اینه ک بچت بیاری بزاری خونه من برات مثل دسته گل نگهش میدارم برو زیارت

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

پوشاک کن

بنظرم نزار آب تو خونه زیاد بخوره وقتی میخاهید برید حرم دوساعت تمام قبلش ببرش دستشویی قشنگ همش ببر رفتش حرم اونجا اذیت نشه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوشکش کن 

همه صحنا سرویس داره 

اگرم ولی بعضی از جاهاش سرویس بیرون از صحن هستش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببرش رواق کودک ...بزارش اونجا...درضمن بیشتر صحن ها داره دسشویی ...من نمیدونم از کدوم صحن وارد میشی ک ...

خوشا به سعادت خواهر ممنون ازت 

حقیقتش خودم و دخترم هستیم و نمیدونم توی خود حرم میتونم ببرمش؟ اگه اتفاقی بیفته چی میشه خواهر؟ 

چرا میگی شلوار؟ خودش رفته یه پیراهن اورده واسه امروز بپوشه واسه حجابش تو حرم میگی؟

نه برای اینکه حرم سرده سردیش نشه تند تند دستشویی نره 

بچه ۶ ساله حجاب نمیخواد   

الحمدلله رب العالمین ...
خوشا به سعادت خواهر ممنون ازت  حقیقتش خودم و دخترم هستیم و نمیدونم توی خود حرم میتونم ببرمش؟ ا ...

هیچی نمیشه خادما میان فرشارو تمیز میکنن فقط توحرم داخل رواق ها تلفن اس تماس بگیر و بگو فرش کثیف شده ک بیان تمیزش کنن ...شما میتونی پوشکش کنی این چند روزه داخل جای ضریح ک نیس نزدیک ترین صحن ک دستشویی داره ب جای ضریح ده دقیقه راهه ..شورت اموزشی سایز بزرگم بگیری بدنیس ارگ خدابکاری کرد لباسش کثیف نمیشه...کاش میتونستم هروقت خواستی بیای زیارت بچت برات تو صحن نگه دارم شما بری داخل راحت زیارت کنی

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
نه اسهال نیست ولی بیشتر دسشویی میره

یکم لیمو داخل اب بده بخوره کلا مسافرت میرید هروقت اب میخواد بخوره با لیمو تازه بده بهش 

برا منم دعا کن از امام رضا بخواه عیدی فاطمه را بده 

ممنون