2777
2789
عنوان

به این شهید عزیز زیارت عاشورا هدیه کنید برای حاجت رواییتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 90 پست
انسانیت دس کسی گرفتن نه روضه خوندن وگرفتن گلم بیشتر ترویج روضه خواندی برای کسب کار تا فکر انسانیت&nb ...

انسانیت همه چیز روشامل میشه وقتی کسی دست کسیو بگیره ودنبال حل مشکلی باسه وکارخیری انجام بده پس روضه ونذرونیازهم شک نکن انجام میده تمام اینها برمیگرده به همون انسانیت.ازکوزه همان تراود که درون اوست...بازم میگم هیچ تعارضی باهم ندارن اینا همش کارخوب وخیرو خداپسندانست...

انسانیت دس کسی گرفتن نه روضه خوندن وگرفتن گلم بیشتر ترویج روضه خواندی برای کسب کار تا فکر انسانیت&nb ...

شما چرا اصرار دارید گلچین کنید احکام خدا رو؟

مگه کسی گفته روضه برو اما دست کسی رو نگیر؟!

نمیدونم چرا میخواید احکام رو مقابل هم قرار بدید.

ما اگر بنده ایم، باید مطیع خالقمون باشیم.

خدا گفته نمازت رو بخون روزه ات رو بگیر واجبات رو انجام بده محرمات رو ترک کن روضه هم برو دست کسی رو هم تا جاییکه میتونی بگیر

این گلچین دستورات خدا چه نتیجه یا سودی برامون داره؟

همین شهدایی که میبینید به جایی رسیدتد که شفاعت میکنند و اونقدر برای خدا عزیز شدند، به خاطر اینه که تابع بی چون و چرای خدا شدند. دیگه نگفتند این باشه اون نباشه.

دقت کنید خیلی مهمه آدم باور و اعتماد داشته باشه به خدا، ممکنه یک نفر ضعفهایی هم داشته باشه گناهانی هم داشته باشه اما بگه میدونم دارم خطا میکنم از خطاهاش پشیمون باشه ناراحت باشه، اون ادم احتمال اینکه همون گناهان رو ترک کنه خیلی خیلی زیاده چون اعتماد داره به خدا و ادب داره در برابر خالقش و میگه چشم

اما اینکه بشینیم بگیم این باشه اون نباشه اینجاشو قبول دارم اونجاش رو نه، این خطرناکه

دین میگه این استکبار هست

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کسی دعایی کنه متوسل بشه خداهم بواسطه همونا بالاخره کسی روسرراه ادم قرارمیده تاحلال مشکلش بشه ..ازکجا معلوم اونی که دست یکیو میگیره وکارخیرمیکنه ازطرف خدانبوده باشه..منظورم اینه که خدامیخوادوبدل بندگان خوبش میندازه وبخاطرهمون ذات پاک وانسانیش دست به کارخوب وگره گشایی میزنه چون یادخداروتودل داره تقواداره بخاطرخدا حرکت میکنه..انسانیت هیییچ تفاوتی بااعمال خیرنداره..

درباره انسانیت که گفتید؟ مگر انسانیت چیزی جز بندگی خداست؟ مگر انسانیت رو جایی غیر از بندگی کردن خدا ...

نمیتونم قبول کنم درحالی که من بروشنی معجزه خدا را دیدم ولی یه انسان معمولی که شما میگید شهید شاید خدا ایشون اصلا قبول نداشته باشه درحالی که علامه ای بودن که احضار روح میکردن اسمی از این چیزها نبردن من میگم هرکس هرچیز برای خودش ترویج دادن اونم خودش بگه اشتباه 

این تاپیک هم یه آدمی مثل من وتو نوشته خدا که نگفته همش فرضایت می‌رسونه 

موفق و پیروز باشی

انسانیت همه چیز روشامل میشه وقتی کسی دست کسیو بگیره ودنبال حل مشکلی باسه وکارخیری انجام بده پس روضه ...

من نه نذر میدم ونه روضه میگیرم ولی بقیش نمیگم که اجرم ضایع نشه نمیگم خوبم گناهکاران ولی هیچ کسی نامیدنمیکنم 

نمیتونم قبول کنم درحالی که من بروشنی معجزه خدا را دیدم ولی یه انسان معمولی که شما میگید شهید شاید خد ...

!!!!!!!!!؟؟؟

طبق آیه شریفه قرآن فرموده:ومپنداریدآنانیکه درراه خداکشته میشوندمرده گانند،بلکه آنان زنده اندودرنزدخداروزی میخورند..

چطورخداوندکسانی راکه درراه اوجهادمیکنندوشهیدمیشوندرادوست ندارد؟؟؟!!

نمیتونم قبول کنم درحالی که من بروشنی معجزه خدا را دیدم ولی یه انسان معمولی که شما میگید شهید شاید خد ...

عزیزم قصد جسارت ندارم ولی تو قران نوشتن کسانی که درراه خدا کشته میشوند مردگان مپندارید بلکه آنان زندگانند و از خدا روزی میگیرند

موفق باشی گلم⚘⚘💚💚

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بانو، میشه بپرسم شما منبع اعتقاداتتون کجاست؟

شما باورهاتون رو از کجا بهش رسیدید؟ اصلا پیرو کدوم دین و آیین هستید؟ چون تمام ادیان الهی کتاب آسمانی دارند احکام دارند هیچ دینی نیست که بدون احکام باشه که انسانها از خودشون بگن این درسته این غلط، حتی یهودیت قانون پوشش و نماز و... دارند یهودی ها در شبانه روز پنجاه و چهار رکعت نماز واجب دارند فقط حالا بقیه احکامشون بماند.

پس وقتی بحث اعتقادی میکنید اول مبنا رو مشخص کنید چون ما مبنامون مشخصه کتاب آسمانی داریم پیامبر(ص) داریم امام داریم، و با فلسفه و عقل به این راه رسیدیم چون اسلام دین عقلانیته، شما چی؟ شما دینتون چیه؟ شما با کدوم عقل و فلسفه پیش میرید؟ من باید بدونم با چه کسی و با چه طرز فکری صحبت میکنم تا بتونیم صحبت منطقی داشته باشیم

تا اینجای صحبتهاتون هم حرفهاتون با هیچ کدوم از ادیان الهی سازگار نیست نمیدونم خودتون چقدر درباره ادیان مطالعه داشتید

این که میگید خدا شهید رو شاید قبول نداشته باشه، آیات صریح قرآن داریم که اتفاقا حقانیت شهید و راهش رو خود خدا بیان کرده از جمله در آیه 169 سوره آل عمران:

"و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون"

و گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده اند، مردگانی هستند، بلکه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره مندند. 

رسول اکرم(ص) فرمودند: "شهادت شریف ترین و بالاترین نوع مردن است"

آیه 19 سوره حدید:

"و آنان که به خدا و رسولانش ایمان آورند، به حقیقت راستگویان عالمند و برایشان نزد خدا اجر شهیدان است، پاداش اعمال و نور ایمانشان را (در بهشت) می یابند." این علامه ای هم که میگید احضار روح میکرده خوب ربطش به بحث ما چیه ربطش به شهادت چیه؟ تو هند مرتاض ها روی تخت میخی میخوابند طی الارض میکنند چیز بعدی نیست با یک سری تمرینهای سخت بهش میرسند که اصلا برامون هم مهم نیست چون اسلام اصلا دنبال چنین کارهایی نیست، اسلام دنبال تقواست دنبال پروش انسان هست که رسیدن به درجه انسانیت هم بدون پیروی بی چون و چرا از خداوند محاله. همه این شبهات هم برمیگرده به توحید، اگر توحید قوی باشه دیگه این شبهات پیش نمیاد. اگر باور داشته باشیم ما عقلمون ناقصه و عقل کل فقط خداست اونوقت دیگه نمیگیم روضه نریم دست فلانی رو بگیریم چون باور داریم که همش باهم لازمه تا اون پازل انسانیته ناقص نباشه چون میدونیم روضه اگر روضه باشه انسان سازه هیئت اگر هیئت باشه حججی ها و حاج قاسم ها پرورش میده که حاج قاسم کسی بود که سلاح رسوند دست فلسطینی هایی که تا قبل اون تنها سلاحشون در برابر ظالم فقط سنگ بود، دست گیری بالاتر از این در عالم سراغ دارید؟ انسانیت رو بهتر از این میتونید معنا کنید؟ حاج قاسم کسی بود که حتی مسیحی های اروپا نشین هم تحسینش کردند

پس ما آفریده نشدیم که خالق همراه ما باشه، ما افریده شدیم که ما همراه خالق باشیم. اینکه میگید این تاپیک رو خدا ننوشته یک ادمی مثل من و شما نوشته و فرضیاته، شما مراتب انسانها رو و همون اعمالی که خودتون بهش اشعره کردید رو اگر در نظر بگیرید دیگه اینو نمیگید. انسان با انسان یکیه مگه؟ انسانی هست که باطنش یک حیوانه، انسانی هم هست که باطنش یک انسانه، انسان میتونه بشه یک حیوانی مثل نتانیاهو، و یا میتونه بشه یکی مثل آیت الله بهجت ره که با عالم غیب در ارتباط بود و چشم برزخی داشت. پس انسان داریم تا انسان، هرچی به خدا نزدیک تر بشیم نور وجودی خودمون بیشتر میشه حکمتمون بیشتر میشه، اون کسی که شهید شده شهیدانه زندگی کرده که شهید شده وگرنه نمیتونست شهید بشه کمی زندگینامه شهدا رو مطالعه کنید پرس و جو کنید متوجه میشید. پس حرفی هم که میزنه از روی حکمت هست، میدونه و یقین داره به عظمت و اسرار زیارت عاشورا، پس بدونید اون شهید مثل من و شما نبوده البته شمارو کاری ندارم ای بسا شما از من بهترید مثل من نبود اما و حرفی هم که میزده همینجوری و بدون باور نبود. اگر بود این همه حاجت روایی نداشت.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چه جوری رفتی من روش زدم کانالی باز نشد  تو ایتا هم هست؟

بله تو ایتا هست

اون قسمت که ذره بین داره سمت راست بالا

آیدی رو سرچ کنید

بزنید رو قسمت سراسری نوشته چله همگانی زیارت عاشورا عکس شهید هم پروفایلشون هست

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
من تلاش کردم عکس دسنوشته شهید صفری رو بفرستم اما ارسال نمیکنه تو نت بزنید میاره

سلام خواهرم ،دهه کرامت برشماهم مبارک 💐🌼

خداخیرتون بده که ماروهم دراین امرخیرشریک وسهیم کردید،

اجرتون باامام زمان(عج)🌹❤💚