2777
2789
وقتی خمپاره زدن  ادم کشتن  درگیر شدن دیگه جدی شده موضوع

حتی افراد عادی هم خمپاره ۶۰دارن اینجا تو اهواز بعضی وقتا درگیری میشه خمپاره در میارن مگه چیه بعد میخای طالبان دیگه خمپاره نداشته باشه

بگو ک توهم  روزها را بحر مردن میشماری😔
خدایی من خندم میگیره مگه طالبان هم ترس داره اون غار نشین ها با چی میخوان بجنگن یه تیغ ندارن ریششون ر ...

بعضیا دوست دارن جو بدن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی من خندم میگیره مگه طالبان هم ترس داره اون غار نشین ها با چی میخوان بجنگن یه تیغ ندارن ریششون ر ...

اره خدایی من موندم توش باچه اعتماد به نفسی می‌خواند با ایران جنگ کنند 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
خدایی خندم میگیره وقتی از طالبان میترسن جنگ با طالبان برای ایران یه جور سرگرمیه 

والا بخدا اصلا زشته سپاه ارتش بخاد دخالت کنه فقط سربازا باشون جنگیدن تاحالا ۵۰تا تلفات دادن

اره خدایی من موندم توش باچه اعتماد به نفسی می‌خواند با ایران جنگ کنند 

من از اولش هم گفتم جنس هایی که امسال کاشتن ناخالصی داشت برا همین توهم زدن😂😂

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
امروز هم خبريه؟؟ ديروز كه آروم بود…

نه دیگه آرومه دو روز  وز وز کرد کردن دونفر از سربازای ایرانی رو کشتن ایران هم قشنگ دهنشو سرویس کرد رفتن چپیدن تو غار هاشون

یه لباس و پوتین نظامی ندارن تن کنن با دمپایی میجنگن😂 رژه شونو تو نت دیدم از خنده روده بر شدم

دهنت سرویس با دمپاییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا کار ندارم سیاسی هم نیستم ولی ادم بعضی چیزا دیگه کتمان نداره داعش ک واقعا قوی بود از نظر هوایی امریکا تامینش میکرد واز نظر نیروی زمینی واقعا چریک بودن حدیف سپاه قدس نشد حالا اینا ....

حمله کردن؟

نه بابا یکی دوتا خمپاره زدن و دو نفر از سربازای ایرانی فوت کردن ایران هم زد ۵۰ تاشون رو کشت و الان دیگه آرومه

حالا کار ندارم سیاسی هم نیستم ولی ادم بعضی چیزا دیگه کتمان نداره داعش ک واقعا قوی بود از نظر هوایی ا ...

یکیشون گفته نمیدونم کدوم خری رو گفته اگه اجازه بده ۲۴ ساعته ایران رو تصرف میکنم پس ایران قدرت ما رو آزمایش نکن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکیشون گفته نمیدونم کدوم خری رو گفته اگه اجازه بده ۲۴ ساعته ایران رو تصرف میکنم پس ایران قدرت ما رو ...

اینو تاحالا هیچ هیچ ساقی گردن نگرفته اصلا نمیدونن جنس چی بوده حتی پابلو اسکوبار هم زنگش زدن گفت من این جنس و ندارم اصلا😂😂😂😂