2777
2789
عنوان

خانماي بچه دارن بيان يه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 19 پست
قلم پاي مرغ همه چي ميدم ولي ميترسه تنهايي بلند بشه

تا 18 ماهگی وقت هست اصلا نگران نباش

میتونی براش واکر کودک بخری گزینه خوبیه بزن نت دربارش بخون شاید بنظرت کاربردی بیاد.

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستشو ميگيره به رو روعكش مثل واكر ميبره

ینی بیکاری اگ برا این غصه بخوری 

بابا من فکر کردم فقط پا میشه ی کم راه میره میشینه 

وقتی با وسیله حرکتی میره ینی در اصل داره میره فقط ترس داره همین

ببرش پارک دو سه تا بوه ببینه ذوق کنه راه میره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ینی بیکاری اگ برا این غصه بخوری  بابا من فکر کردم فقط پا میشه ی کم راه میره میشینه  و ...

اطرافيان خيلي ادمو ميترسونن هركي ميرسه يه چيزي ميگه چرا راه نميره چرا  انقد لاغر چرا بهش نميرسي بخدا روزي چند وعده براش غذا درس ميكنم 

اطرافيان خيلي ادمو ميترسونن هركي ميرسه يه چيزي ميگه چرا راه نميره چرا  انقد لاغر چرا بهش نميرسي ...

دهن مردم همیشه بازه...