2821
2789
عنوان

میشه دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 1051 پست
ها نه پیام تو نبیددد

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بابا کجاییی دخترر 

امتحانا عمونمو بریده 😑

تو که همش اینجایی داداش

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزمی فدات  خوبی عیدت مبارک  چشمت پر فروغ یک دنیا ممنون 🤩❤️

قربونت برم 😍❤

ان شاءالله عید شما هم مبارک باشه😍❤

ممنون از شما

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
امتحانا عمونمو بریده 😑 تو که همش اینجایی داداش

🤣🤣🤣بیکاریه دیگه چه کنم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
🤣🤣🤣بیکاریه دیگه چه کنم

امتحان چی داری تو فردا ؟

من ادبیات 

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .

نگاه خدا همراهش باشه

میشه برای مامان منم دعا کنید ...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

با اجازه استارتر خانوما لطفا نفری یه صلوات به نیت اینکه شوهرم سالم بره برگرده به امید خدا مهمونم میکنید تو جادس،خدا تک تک شما مهربونارو به آرزوهای دلیتون برسونه❤🙏

دانش آموخته طب سنتی🥰
با اجازه استارتر خانوما لطفا نفری یه صلوات به نیت اینکه شوهرم سالم بره برگرده به امید خدا مهمونم میک ...

براتون ایت الکرسی میخونم ان شاء الله که سالم برگرده 

شما هم برای ازدواج من دعا کن😘

دعا کردم 🤝🙂🤝

ایشالا عملشون به خوبی پیش بره و سلامت از عمل برگردن 

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔

اسی میشه بیای تایپیک که نوشتم تایپیک قبلی؟ 

از خواب بیدار میشم.. 🛌صورتم رو میشویم🧖🏻‍♀️صبحانه را میخورم🍛🍲و به مطبی که دارم میروم👩🏻‍⚕دندان های مردم مختلف را معاینه میکنم...😍و بر میگردم به خانه 🏠 خستم و رو تخت دراز میکشم🛏🧸و به عکس بچگی هایم نگاه میکنم... 👧🏻😍و میگویم :«دختره بچه ای که زود رنج بود الان رو پای خودش ایستاده و کار و کاسبی برای خودش راه انداخته و خانم دکتری برای، خودش شده👩🏻‍⚕🥺»و ادامه میگویم«دیدی ، خانومه خودت شدی😍😎»و از خستگی کم کم خوابم میبَرَد... 😴🛌به امید روزی که دندون پزشک خوبی بشم😍عاشق کره ام 😍و با حیوان ها مهربونم🦙🐫🦘ازم اصلا نخواین سنم رو بگم، تو خصوصی هم زیاد اصرار نکنین بگم به کمتر کسی میگم چند سالمه :) 🗿💔
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز