2789
عنوان

میشه دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 1051 پست
سلام عزیزانم خوبین ببخشید که مزاحم تون میشم اگه میشه واسه شفای یه بیمار که عمل داره دعا کنید  ...

به روی چشم عزیزم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم صلوات فرستادم میشه واسه مامانم دعا کنید چند بار تا حالا عمل کرده حواب نگرفتیم پنجشنبه عمل باز ...

عآخی خدا شفا بده 

پیش ی دکتر نبرین ب دکترای مختلف نشون بدین الان ی سری دکترا الکی الکی عمل میکنن خ بی وجدان شدن

کَمیَت کَم،کیفیَت خوب!

انشاالله سلامتی و شفا همه مریض ها

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

روح نیلگون نمنده؟ 

نمی‌دونم عزیزوم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دادمدیدی

باشد بروم ببینم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
@تاول   جانم تاپیکت باعث شد از احوال چند نفر از دوستام با خبر بشم❤️😍 ازت ممنونم

واقعا؟ خواهش میکنم عزیزم🥲 منم از شما ممنونم که دوستاتونو تگ کردید 

انشالله خدا کمکشون کنه هر چ سریع تر شفا پیدا کنن

امین 

دعا کردم

ممنون مادام

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز