2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 1051 پست
فکرشم؟  پیگیرشم

اوه پس ب مرحله پیگیری رسیدی 

من دارم خر میزنم تحصیلی برم 

تجربی داروسازی 

اینجا کلاسامو میرم 

چ زبونی ؟

من انگلیسی هالیوود

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
خیلی بدیییییی🤣🤣🤣🤣 وای خدا🤣🤣🤣🤣 مسئله ناشناخته جهان: اهرام مصر اونوقت واسه من🤣🤌🏻

😂😂😂حقته

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الانم اینجا میچرخی؟

ببشید

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اوه پس ب مرحله پیگیری رسیدی  من دارم خر میزنم تحصیلی برم  تجربی داروسازی  اینجا کل ...

😂😂🥲

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....

الهم صل علی محمد و آل محمد

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   0

سلام نگین جون انشاالله همه چی درست شه براتون دعا میکنم🌸

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)
سلام عزیزانم خوبین  ببخشید که مزاحم تون میشم اگه میشه واسه شفای یه بیمار که عمل داره دعا کنید ...

سلام عزیزم

چشم انشاءالله  سلامت باشند و عملشون  به خوبی پیش بره

صلوات میفرستم‌به نیتشون 

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز