2821
2789
عنوان

میشه دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 1051 پست
گفتمممم

توروحت دیدی گفتم🤣

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بکن ببینم تمرکزتو😑😂 اونجا ریپلایم زدی سخته برگردم ۱۰ صفحه عقب چی گفتی عشقم 

😂🤦🏻‍♀️نوشتار صحیح داشته باشییید عه😂

اون یکی تاپیک؟ بگم یادم نیست؟🤦🏻‍♀️(این کاربری نبود،خودمم نمیدونم چی نوشتم،احتمالا چرت و پرت)

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس اسم کاربریت بی مورد نی🤣💔

بعلههه دلبری و وحشی گری😑

تورو اسمت یادم نمیومد تگ کنم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همینایی که ریختیم تاپیکت🤩

بنازم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
 خیلی وقته از این    استفاده نکردم

عاعاااا  دقیقا😂😂

اینو میذاری از پشت گوشی میخوام دمپاییمو پرتاب کنم سمتت😂🩴 ی حس "توعم با چقد اسکولی تو "میده😂💔

با بزرگ خاندانم از این کارا؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
میخوام صد نفر رو بریزم تو تاپیک تگ کنم  ذهن یاری نمیکنه😐🚶🏻‍♀️  @الیااااااا   ...

اگه ذهن من یاری میکرد که کل سایتو ریخته بودم تو تاپیک

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز