2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 1051 پست
اگه ترسناک نبودی که به همه نمیگفتی عشقم    

به کسی گفتم غیر تو 😂🤧

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
الهی آمین فدات شم  یک دنیا ممنون محبت کردی ❤️🌼

زنده باشی عزیزدلم وظیفه بود❤️🤲💚

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مهر رو بی خیال میکس نوش جانت 

گناه دارممم

تو مورچه کشی،من میکس بخورم آخه؟

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

آخی چه عاشقانه    

اوهوم 😂❤️

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
۵ تا دعا کن عشقم برگرده به شدت ازغمش مریضم تایپک زدم برام دعا کنن کسی نیومد دارم نابود میشم کاش ببخش ...

چشم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
:))) حالا دعا کن دست ملیسا رو نشه🤧 اونم سوسک هارو میکشه حتما

منم میکشم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اوهوم 😂❤️

احساساتی شدم 😂

@چلوکباب_کوبیده_هستم    

امیدوارم به حق دهه کرامت سلامت برگرده خونه🥲

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
:))) حالا دعا کن دست ملیسا رو نشه🤧 اونم سوسک هارو میکشه حتما

👌🏻🤣🤭

احساساتی شدم 😂

😂🤦🏻‍♀️

اللهم صل علی محمد وال محمد 

نه دستم بند غذا بوووود أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ

غذا میخوری بیشور؟

من صبحونه نخوردم،تو بی من غذا میخوری؟!

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

امیدوارم به حق دهه کرامت سلامت برگرده خونه🥲

الهی آمین🥲 اگه زحمتی نیست میشه چندتا از دوستاتم تگ کنی؟

2827
2791
2779
2792