2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم شما رفتی ان تی ؟ تهرانی ؟ هزینه ش چقدر شد سونو و آزمایش ؟

شما ازمایشای قندو تیروئید و اینا رفتی هزینش چقدر شد فک کنم تفاوت قیمت داره اینجا با تهران 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ازمایشای قندو تیروئید و اینا رفتی هزینش چقدر شد فک کنم تفاوت قیمت داره اینجا با تهران  

من ۷ هفته رفتم آزمایش، بیمه بودم برام قند و تیروئید و هپاتیت و ایدز و CBC و  ..... دیگه فکر کنم کلی بود نمونه ادرار هم گرفت 

با بیمه خیلی کم شد ، ولی یکی از بچه ها اینارو نداده بود با NT براش نوشته بود که ۱ و خورده ای گفت شده 

من توی آزمایشم فقط D3 نداشت که نمیدونم میشه با NT داد یا نه

من وقتی جواب آزمایش NT  همین دوستمو دیدم که قند و تیروئید و CBC و ادرار و ..... داشته فکر میکردم که اینام اصن جزوشه میگفتم چه اشتباهی کردم من قبلش دادم 

ولی انگار اینا نیست ، چون نداشت اینارو (یعنی نداده بود این آزمایشارو همون چکاپ منظورمه ) دکتر بهش گفته بود با NT بده یه باره 

درست میگم ؟ اینا که جز NT نیست ؟

البته این دوستم که میگم بیمه نداشت واین آزمایشارو که با  NT داده بود آزاد داده

منم بیمه نیستم .... یه ازمایش خون هم باید همراه NT بدیم فک کنم واسه سه ماهه دوم بارداریه از لحاظ بیماریو اینا همه اینا رو هفته دیگه بهت میگم ....از یه نفر پرسیدم گفت نزدیک هفتصد میشه دوتاش باهم البته شهر به شهر فرق داره اونم ازاد بود

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
البته این دوستم که میگم بیمه نداشت واین آزمایشارو که با  NT داده بود آزاد داده

در این آزمایش، مقدار دو ماده را در خون اندازه‌گیری می‌کنند؛ بتای آزاد گنادوتروپین جفتی انسان یا hCG و پروتئین A پلاسما؛ PAPP-A، که در دوران بارداری تولید می‌شود. هورمون hCG توسط جفت تولید می‌شود و میزان زیاد آن می‌تواند نشان‌دهندۀ برخی نقص‌های مادرزادی باشد. پروتئین A، پروتئینی است که در خون موجود است و کم بودن میزان آن ممکن است به دلیل برخی نقص‌های مادرزادی باشد. این ازمایشه هستش برای اینه 

من تازه تستم مثبت شده ب نظرتون اول برم سونو یا آزمایشارو انجام بدم؟

برای سونو باید هشت هفته یا هفت هفته بری ک قلبش تشکیل شده باشه ولی بعد ک خیالت از قلبش راحت شد برو زیر نظر یه دکتر خوب که ازمایشارو بنویسه برات اسیدفولیک هم بخور زودترم نرو الکی استرس میدن

من تازه تستم مثبت شده ب نظرتون اول برم سونو یا آزمایشارو انجام بدم؟

و اینکه اول ازمایش خون برو ببین بتات چنده

برای سونو باید هشت هفته یا هفت هفته بری ک قلبش تشکیل شده باشه ولی بعد ک خیالت از قلبش راحت شد برو زی ...

اسید فولیک رو میخورم ولی ب نظرم 7 هفته قلب تشکیل شده.

چون بارداری اولم رفتم تشکیل شده بود

اسید فولیک رو میخورم ولی ب نظرم 7 هفته قلب تشکیل شده. چون بارداری اولم رفتم تشکیل شده بود

خب همون هفت هفته برو تشکیل قلب سونو رفتن ک مشکلی نداره درکل ولی چون یخورده استرس میدن زیاد جالب نیست

عذر میخوام سن بارداری رو از روز اول آخرین پریودی حساب میکنن؟

اره ولی ممکنه وقتی رفتی سونو سن بارداریت بیشتر یا کمتر باشه واسه من یروز بیشتر بود 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز