2777
2789
عنوان

کمک کنین اعتقادامو ازدستومیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 139 پست
عزیزم من برات صلوات میفرستم 101 حاجت بگیری دعا در حق دیگران زودتر مستجابه تو ام دعا کن عشقم ببخشتم ب ...

مامانم همیشها میگه حضرت عباس بی طاقت هس صداش کنی سری جواب میده منم همین حسو میکنم چقتی صداش میکنی سری حاجتتوو میده  ، مامانم میگه وقتی اون اتفاق توی کربلا اوفتاد بی طاقته صبور نیست 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چشم حتما میگم .برام دعاکننین ازاین مشکل خلاص بشیم والاه دیگه توان تحمل ندارم خستم خیلیییییییی

چشمتون بی بلا عزیزم💗

ان شاءالله به زودی حل بشه مشکلتون و حاجت روا بشید💕

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم همیشها میگه حضرت عباس بی طاقت هس صداش کنی سری جواب میده منم همین حسو میکنم چقتی صداش میکنی سر ...

اره حضرت عباس کسیه که امیدش ناامید شده دلش نمیخاد کسی ناامید بشه خیلی مهربان و باغیرته

سوره های ی طلاق و مزمل هم خیلی خوبه برای رفع کدورت بین زن و شوهر

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ساحل عزیزم نماز ذکر گفتم برات خیلی دعات کردم ان شالله مشکلت حل بشه

فدای دلدپاکتدبشم .انشاءالله که حل بشه اماغروب یهدخبربد بهم دادن عوض درست شدن کارم بدتر گرهدخورد انقد گریهدکردم چشمام بازنمیشه خابم میگیره .کاش خداااا منووامشب بیدارنکنه ب حق خودش